Spring menu over

Få de bedste vikarer med vores vikarbureau i København. Vi er landsdækkende. Men vi ønsker hele tiden at være tæt på vores kunder og medarbejdere. Det hjælpe os med at skabe det bedste match for jeres virksomhed. Uanset, hvilken branche, I arbejder i – eller type medarbejder, I søger – har vi den rette kandidat klar. Vi har nemlig Danmarks største pulje af vikarer klar til at træde til, hvor og hvornår i står og mangler hænder. Midt på Frederiksberg ligger vores vikarbureau København. Vi kan derfor være med hele vejen – både før, under og efter. Bemanding, opfølgning, løn, overenskomster og jura.

Hvorfor skal du vælge os som samarbejdspartner?

  • Tilfredshedsgaranti
  • Københavns største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere end 30 års erfaring som HR-bureau
  • Vi finder kandidater til alle brancher og jobtitler
  • Alle vikarer har ren straffeattest og har været til samtale

Skal I bruge hjælp til en lokal fastansættelse, kan vi også klare det med vores rekrutteringsbureau København.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 91

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

30 års erfaring som vikarbureau i København

Med mere end 30 års erfaring som vikarbureau i København og resten af Sjælland, ved vi, hvad der skal til for at finde de rette medarbejdere. Det kræver flere ting. Blandt andet er vi til stede dér, hvor kandidaterne er – og hvor virksomheden befinder sig. Vi kender og forstår markedet og lokalområderne. Og vores specialister forstår din branche og de forhold, I arbejder under.

I København og på Sjælland har vi i til dagligt mere end 150 vikarer ude om dagen. Den høje volumen gør, at vi er meget fleksible i forhold til jeres efterspørgsler. Vi leverer både dag-til-dag vikarservice og længere vikariater. Er du f.eks. kunde hos os og får en morgensygemelding, kan vores vikarteam træde til inden for meget kort tid. Så kan den daglige drift altid køre rundt hos jer.

 

Få den rette vikar i København

Hvordan kan vi garantere jer den rette vikar i København? Det kan vi fordi, at vi har Københavns største vikarpulje af prækvalificerede kandidater. Vores pulje bliver opdateret hver eneste dag, så vi altid kan sikre det rette match mellem kandidat og virksomhed – til alle brancher og jobtitler.

Når den rette medarbejder er fundet til din arbejdsplads, så er det vigtigt for os, at den jeres nye kollega kan skabe værdi allerede fra første dag. For at det kan lade sig gøre, sørger vi for, at vores kandidater får gode vilkår. Vi tror nemlig på, at de mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de får en ordentlig behandling. Derfor tilbyder vi blandt andet alle vores vikarer pension som et af de eneste vikarbureauer i København.

Alle vikarer været igennem vores egen kvalitetssikringsproces. Det betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele processen. Vi gennemgår en række faste processer, der er med til at sikre en høj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. Processen kan variere alt efter, hvilken type vikar du søger I København. Men overordnet set, har alle kandidater:

  • Været til samtale hos os ansigt-til-ansigt
  • CV og referencer er blevet gennemtjekket
  • Gennemgang af nødvendige beviser og certificeringer ud fra den branche vikaren arbejder i

I er sikret den rette kandidat, som sikrer værdi fra første arbejdsdag. I får tilmed match- og tilfredshedsgaranti. Så får I en ny vikar til uden ekstra beregning, hvis I skulle ønske det.

 

Hvorfor skal I vælge os som jeres vikarbureau i København?

Vi er en af verdens største HR-partnere og vikarbureauer. Vi har sat fokus på vikar-delen af vores forretning. Vi servicerer de fleste brancher. Vi har en dybdegående erfaring med alle størrelser af virksomheder og opgaver. I København, på hele Sjælland og i hele Danmark.

Med os på sidelinjen, er du altid sikret en grundig og effektiv rekruttering af jeres næste vikar. Det giver værdi fra første arbejdsdag. Overlad trygt det hele til os – så kan du fokusere på det, dér giver jeres virksomhed værdi. Fortæl os, hvad og hvem du mangler i ovenstående formular. Så kontakter vi jer hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vælg brugerprofil