Spring menu over

Få adgang til de bedste vikarer med vores vikarbureau i Kolding og omegn. Landsdækkende service, lokale kontorer. Vi ønsker at være tæt på vores kunder og kandidater. Det gør, at vi kan skabe det bedste match for jeres virksomhed. Vi leverer vikarer til næsten alle brancher. Med Danmarks største vikarpulje, har vi med garanti den rette profil klar til din virksomhed – til korte og lange vikariater. Vi står for alt det besværlige, og er med jer hele vejen - både før, under og efter. Bemanding, opfølgning, løn, overenskomster og jura.

Hvorfor skal vi være dit vikarbureau i Kolding?

  • I får tilfredshedsgaranti
  • Koldings største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi har mere end 30 års erfaring som HR-bureau
  • Vi finder kandidater til alle brancher og jobtitler
  • Alle vikarer har ren straffeattest og de rette certifikater

Skal I bruge hjælp til en lokal fastansættelse, kan vi også klare det med vores rekruttering Kolding.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 94

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Tæt på kandidater og jer med vores vikarbureau i Kolding

Med mere end 30 års erfaring som vikarbureau i Kolding og omegn, ved vi, hvad der skal til for at finde de rette vikarer. Det kræver mere end ét kontor. Vi er til stede, der hvor kandidaten er – og hvor vores kunder holder til. Vi kender og forstår markedet. Og vores konsulenter forstår din branche, og de forhold I arbejder under.

I det sydlige Jylland har vi cirka 100 vikarer ude om dagen. Det høje vikartryk gør, at vi kan være fleksible i forhold til jeres efterspørgsel. Vi leverer dag-til-dag vikarservice til en stor håndfuld kunder. Er du f.eks. fast kunde hos os og får en morgensygemelding, kan vores vikarteam træde til inden for meget kort tid. Så kan den daglige drift altid køre rundt hos jer. Vi er altid bemandingsparate – uanset jeres udfordringer.

 

Bliv tilkoblet den rette vikar i Kolding

Hvordan kan vi garantere jer den rette vikar i Kolding? Vores lokale vikarpulje i Sydjylland bliver opdateret løbende. Så vi altid kan tilbyde de rette kompetencer, når i har en tom stol på arbejdspladsen. Vi har ikke kun de bedste vikarer på baggrund af vores navn, men på grund af den behandling, vi giver den enkelte medarbejder. Som en af de eneste vikarbureauer i Jylland, tilbyder vi alle vores vikarer pension. Det skaber glade mennesker, og glade medarbejdere giver glade og tilfredse kunder.

Dertil har vi også vores egen kvalitetssikringsproces, som alle vikarerne skal igennem inden de bliver sendt ud til vores kunder. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en høj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. Processen kan variere alt efter, hvilken arbejdsopgave og kvalifikationer kandidaten skal have. Eksempelvis har alle restaurant, kantine og hotel-kandidater hygiejnebevis.

Du er som kunde garanteret, at din vikar har:

  • Været til samtale hos os ansigt-til-ansigt
  • CV og referencer er blevet gennemtjekket
  • Og kandidaten har de rette certificeringer alt efter branche

Vi garanterer, at i får den rette midlertidige medarbejder til jeres virksomhed. Du får tilmed match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser. Hvilket betyder, at du får en ny medarbejder uden beregning.

 

Skal vi samarbejde?

Med Adecco på sidelinjen, er du altid sikret en grundig og effektiv rekruttering af nye medarbejdere. I har mulighed for at komme i kontakt med os alle ugens dage – både fysisk og online. Vores kundeservice har åbent alle ugens dage fra kl. 08.00-24.00. Udfyld formularen og bliv kontaktet – eller ring selv til os. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Vælg brugerprofil