Spring menu over

Vikarbureau Sjælland? Mangler I akut hænder? Har I brug for 10 vikarer den ene dag og kun to den næste? Skal I bruge en ekstra kollega i en periode? Efterspørgslen på kvalificeret arbejdskraft er rekordhøj på Sjælland. Den høje beskæftigelse betyder, at mange virksomheder har svært ved at finde de medarbejdere, de skal bruge - og konkurrencen er stor. I Adecco hjælper vi hver dag vores mange kunder fra alle brancher med at finde den arbejdskraft, de skal bruge. Dag-til-dag vikarer eller længere vikariater? Vi er her for at hjælpe jer!

Med Adecco i ryggen får I:

  • Grundigt screenede vikarer med ren straffeattest
  • Kundeservice hver dag fra 6-24
  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Fyldte vagtplaner - hver dag

Lad os stå for det tidskrævende: Annoncering, samtaler, ansættelse, løn, jura, overenskomster og meget mere. Udfyld formularen og få et tilbud på din næste vikar fra jeres vikarbureau på Sjælland.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 91

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vælg fra Danmarks største kandidatpulje

Ordrerne tikker ind, bunken med opgaverne vokser, men der er ekko i indbakken til ansøgningerne... Manglen på arbejdskraft er frustrerende og kan være en afgørende kæp i hjulet på jeres vækst.

Lad os finde den rette vikar til jer! Vi har Danmarks største pulje af allerede kvalificerede kandidater, som står klar til at træde til og løfte opgaverne i jeres firma. Vores målrettede og datadrevne kandidattiltrækning sikrer, at vores kandidatpulje opdateres hver dag, så vi altid kan finde det rigtige match inden for kort tid.

Vi har jeres rette match hos vikarbureau Sjælland

Mismatchet arbejdskraft kan koste dyrt i oplæringstid eller endnu værre: Spildte ressourcer. Med en vikar fra Adecco, får I en medarbejder, der skaber værdi fra første dag. Vi kender vores kandidater, og ud fra vores grundige screening og kvalitetssikring kan vi skabe det helt rigtige match til jeres virksomhed – både fagligt og personligt. Vi kvalitetssikrer alle kandidater ved at:

  • Gennemgå CV og referencer
  • Afholde samtaler ansigt-til-ansigt
  • Sikre ren straffeattest
  • Tjekke certificeringer og beviser

Vores grundige processer er jeres garanti for dygtige medarbejdere, som løser jeres arbejdsopgaver allerede fra første dag. Derudover viser vores erfaring, at ordentlige forhold tiltrækker engagerede kandidater. Derfor sørger vi altid for gode arbejdsvilkår og pension til alle vores vikarer.

Du får tilfredshedsgaranti på alle dine ansættelser gennem os. Er du ikke tilfreds? Så får du en ny vikar uden beregning.

Adecco er jeres nye vikarbureau på Sjælland, fordi:

Vi løser jeres bemandingsproblemer! Vi skaffer jeres vikarer, så I kan bruge tiden på det, der er vigtigst for jer. Vi har mere end 30 års erfaring, og vores konsulenter er hver især specialister i de mange forskellige brancher. Vi sidder klar ved telefonen alle ugens dage fra 6-24.

Er I klar til at gøre jeres vikardækning nem? Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

TEST

Vælg brugerprofil