Spring menu over

Vikarbureau i Syddanmark? Skifter jeres behov for arbejdskraft fra dag til dag? Har I brug for ekstra hænder i en travl periode? Er der huller i vagtplanerne? Den lave ledighed har skabt rekordhøj efterspørgsel på medarbejdere, og der er rift om de rette kandidater. Fra vores afdeling i Tønder, hjælper vi hver dag vores mange kunder fra Syddanmark med at finde de medarbejdere, de efterspørger. Vores store vikarpulje sikrer, at vi altid har kandidater til alle brancher og arbejdsopgaver – både til længere vikariater, og når I akut mangler en vikar.

Gør jeres vikardækning nem med Adecco og få:

  • Den profil I søger - uanset opgave og branche
  • Grundig kvalitetssikring af alle jeres vikarer
  • Kundeservice alle ugens dage fra 6-24
  • Er I ikke tilfredse – får I en ny vikar uden ekstra beregning.

Las os stå for alt det besværlige: annoncering, samtaler, ansættelse, løn, jura og meget mere! Udfyld formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud fra jeres nye vikarbureau i Syddanmark.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 93

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Jeres erfarne vikarbureau i Syddanmark

Forretningen kører, bunken af opgaverne vokser, men den rette arbejdskraft er ikke til at finde. Vi forstår, hvor frustrerende det er at søge medarbejdere forgæves.

Lad os finde den rigtige vikar til jer! Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og mere end 30 års erfaring med at matche firmaer og vikarer. Vores pulje af kandidater vokser hver dag, og vi giver tilfredshedsgaranti på alle jeres ansættelser. Det betyder, at I får en ny vikar uden ekstra omkostninger, hvis I ikke er tilfredse.

I får værdi fra første arbejdsdag

Når I booker gennem vores vikarbureau i Syddanmark, er I sikret værdi fra første arbejdsdag.

Vores databaserede og målrettede annoncering på tværs af kanaler sikrer, at vi tiltrækker de helt rigtige kandidater. Derudover har alle vores vikarer været igennem en grundig kvalitetssikring, hvor vi:

  • Tjekker CV og referencer
  • Møder og afholder samtaler med alle vikarer ansigt til ansigt
  • Sikrer, at alle vikarer har ren straffeattest
  • Gennemgår beviser og certificeringer alt efter branche

Vores grundige screeninger betyder, at vi har det fulde billede af alle vores vikarers kvalifikationer, så vi kan finde det helt rigtige match til jeres behov.

Desuden tror vi på, at ordentlige arbejdsforhold og god behandling tiltrækker motiverede kandidater. Derfor sikrer vi altid gode vilkår og pension til alle vores vikarer.

Vi er jeres nye vikarbureau i Syddanmark, fordi:

Vi tager os af alt det besværlige, så I kan fokusere på jeres virksomhed! Vi har præcist de vikarer I søger og tager os af alt det tidskrævende: Ansættelse, jura, løn, overenskomster. Vi er med jer fra første afklaring af jeres behov til den endelige opfølgning på jeres vikaroplevelse.

Tag første skridt mod en bekymringsfri arbejdsstyrke, udfyld formularen og få et uformelt tilbud allerede i dag.

Vælg brugerprofil