Spring menu over

Søger I et vikarbureau i Tønder? Et Vikarbureau, der kan skabe værdi for jeres virksomhed gennem kvalificerede og fleksible vikarer? Vi bemander til alle brancher og jobtitler i Tønder og Sønderjylland. Ligegyldigt jeres branche og størrelse – så har vi formegentlig allerede erfaringen, ekspertisen og vikarerne. Vi har nemlig Danmarks største pulje af vikarer klar til at træde til, hvor og hvornår I står og mangler hjælp. Vi er med jer hele vejen – både før, under og efter. Bemanding, opfølgning, løn, overenskomster og jura.

Fem gode grunde til at vælge os:

  • I får matchgaranti
  • Danmarks største kandidatpulje
  • Mere end 30 års erfaring som HR-bureau
  • Bemanding af vikarer til alle brancher og jobtitler
  • Alle kandidater har ren straffeattest og de rette certificeringer

Skal I bruge hjælp til en lokal fastansættelse, kan vi også klare det med vores rekrutteringsbureau Tønder.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 93

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Mere end blot et vikarbureau i Tønder

Vi er mere end et vikarbureau. Vores store vikarpulje gør, at vi kan bemande alle brancher og jobtitler. I det Sønderjylland har vi i gennemsnit 100 vikarer ude dagligt hos vores kunder. Den store vikarvolumen gør blandt andet, at vi kan levere akut på dagen, når der f.eks. kommer en uforudsigelig sygemelding.

Er du kunde hos os og eksempelvis får en morgensygemelding, kan vores vikarteam træde til inden for meget kort tid. Så kan den daglige drift altid køre rundt hos jer – vi er altid bemandingsparate over for alle vikarsituationer.

 

Vi har den rette vikar parat

Hvordan kan vi altid sikre jer den rigtige vikar? Det kan vi med Danmarks største vikarpulje, som også er lokalt baseret til Tønder og omegn. Vikarpuljen bliver løbende opdateret, så vi altid kan bemande med de bedste hænder. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de får gode vilkår. Derfor tilbyder vi eksempelvis alle vores vikarer pension – som et af eneste vikarbureauer i Sønderjylland.

Alle kandidater været gennem vores egen kvalitetssikringsproces. Det betyder helt nøjagtigt, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele ansættelsesprocessen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en høj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. Processen kan variere alt efter, hvilken type vikar du søger, men generelt, har alle kandidater:

  • Været til samtale hos os ansigt-til-ansigt
  • CV og referencer er blevet gennemtjekket
  • Gennemgang af nødvendig certificeringer ud fra den branche vikaren arbejder i

Det betyder, at I er sikret den rette kandidat, som kan give værdi allerede fra første arbejdsdag. I får tilmed match- og tilfredshedsgaranti, hvis I skulle være utilfredse med vores services. Så får I en ny vikar til opgaven – uden ekstra beregning.

 

Skal vi samarbejde om jeres vikarer?

Har I spørgsmål til os, er I mere end velkomne til at kontakte os. I kan både ringe til vores kundeservice, som har åbent alle ugens dage fra kl. 08.00-24.00, eller udfylde formularen. Vi vil efterfølgende kontakte jer hurtigst muligt. I er naturligvis også velkomne på vores kontor i Tønder, hvor vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Med os på sidelinjen er I garanteret en fleksible og professionel partner, der servicerer alle brancher og kan ansætte på alle niveauer til kontoret såvel som kantine, lager, byggeplads eller noget helt fjerde.

Vælg brugerprofil