Spring menu over

Er du på udkig efter vikarservice til din virksomhed eller organisation? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har 30 års erfaring i levering af vikarer til de fleste brancher. Det gør, at vi nemt kan tilbyde den rette vikarservice til dig og din virksomhed.

Her får du fem gode grunde til at vælge Adecco som din vikarservice-partner:

  • Vi tilbyder akut vikardækning fra dag-til-dag og online bestilling
  • Tilfredshedsgaranti på vikarer
  • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Vi sørger for, at alle overenskomster og lovgivninger overholdes
  • Vi er SKI-leverandører, så der er styr på vores processer

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vikarservice til alle brancher og arbejdsopgaver

Vikarer er en vigtig del af mange virksomheders drift. Specielt når behovet for ressourcer kan ændre sig fra dag til dag. Vi står klar, 24 timer i døgnet, for at afhjælpe din mangel på personale – Inden for stort set alle brancher.

Uanset om du søger én eller flere vikarer. Forskellige faglige og personlige kompetencer. I flere dele af landet. Så kan vores vikarservice hjælpe dig. Vi har bred erfaring med komplicerede vikarløsninger, hvilket gør, at vores konsulenter nemt kan finde den rette vikar inden for din branche.

Vores konsulenter har et stort branchekendskab. Derfor får du altid kompetent rådgivning fra en, der kender de forhold og betingelser, din virksomhed arbejder under. Samtidig tilbyder vi hurtige og fleksible løsninger, der imødekommer netop jeres behov. Det er blandt andet det, der gør os til det oplagte valg, når du er i mangel på vikarservice.

Hvorfor vikar gennem Adecco?

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, hvilket gør at vi nemt og hurtigt kan assistere jer, når I oplever personalemangel. Vores pulje opdateres løbende, da vi konstant er på udkig efter nye kandidater. Sådan sikrer vi at kunne dække jeres akutte vikarbehov. Vi tiltrækker bl.a. kandidater til vores vikarservice ved at tilbyde gode vilkår – eksempelvis udbetaler vi som et af de eneste vikarbureauer i landet pension til alle vores vikarer. Som en del af The Adecco Group har vi endvidere et internationalt netværk, der går på tværs af over 60 lande, som vi kan trække på.

Adecco har kontorer i København, Odense, Aarhus, Aalborg, og mange flere byer, hvilket giver os mulighed for en landsdækkende, såvel som lokal, vikarservice. Vi leverer både faglærte og ufaglærte vikarer. I lige præcis det omfang, du står og mangler. Det betyder, at du rent faktisk kan bestille alt mellem én og et hundrede vikarer gennem vores vikarservice.

Skal I derimod bruge en midlertidig leder, C-level profil eller specialist, kan du her læse mere om vores Interim Management service

Adecco er mere end blot vikarservice

Vælger I at bruge Adeccos vikarservice, får I mere end blot medarbejdere. I får sparring med vores specialiserede konsulenter, hvilket optimerer processen. Således kan du spare tid og ressourcer på dine vikarer. Vi står med det fulde ansvar som arbejdsgiver for dine nye medarbejdere. Vælger I at samarbejde med os, kan I slippe for al besværet og i stedet fokusere på jeres kernekompetencer.

Med mere en 30 års erfaring med ansættelse af vikarer, ved vi, hvad der skal til for at parre kandidater med virksomheder. For et match er ikke kun på kompetencer. Vi lægger også vægt på, at I får en medarbejder, der matcher jeres virksomheds kultur og behov. Det gør vi blandt andet ved at besøge jeres virksomhed - inden vi sender en medarbejder ud i arbejde hos jer. Vi tror så meget på vores levering af vikarer, at vi samtidig tilbyder tilfredshedsgaranti til jeres virksomhed. Vores kunder skal altid være trygge, når vi er på sidelinjen.

Hvordan sikrer vi kvaliteten hos vikarerne?

Vi har lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Sådan helt praktisk betyder det, at vi gennemgår en række fastlagte processer. Hvilket er med til at sikre kvaliteten for vores samarbejdspartnere såvel som for kandidaterne.

Adecco Quality Map sikrer bl.a., at:

  • Alle vores kandidater skal gennemgå den samme fastlagte proces
  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi gennemtjekker alle vores kandidaters referencer og CV’er
  • Alle kandidater har ren straffeattest
  • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse

Med Adecco som vikarservice-partner får I ligeledes mulighed for at planlægge og forudsige jeres bemandingsbehov digitalt. I opstarten af vores samarbejde vil I få besøg af vores konsulenter, som vil sørge for, at vi finder den helt rigtige vikarløsning til jer. Konsulenten skal desuden være med til at sikre, at din vikar får en god opstart, og at samarbejdet fungerer fremadrettet.

Hjælp til at finde jeres næste vikarer?

Lad os samarbejde og finde de rette kandidater til jeres virksomhed. Medarbejdere, som vil skabe værdi fra første arbejdsdag. Tilmeld dig vores vikarservice og lad os stå for alt det besværlige: Løn, jura, administration og at finde de rigtige vikarer. Udfyld formularen eller ring til os i dag.

Du skal blot udfylde formularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. I er også velkommen til at læse mere om, hvordan vores rekruttering af nye medarbejdere til fastansættelse foregår, eller læse mere om vores Try & Hire løsning, hvor du kan afprøve din nye medarbejder i et vikariat, før du fastindsætter kandidaten. 

Vælg brugerprofil