Spring menu over

Søger du en barselsvikar? Så kan vi hjælpe dig med at få rekrutteret den rigtige barselsvikar til stillingen. Vi har 30 års erfaring inden for rekruttering til forskellige brancher, hvilket gør, at vi ubesværet kan finde den rette barselsvikar til dig. Vælger du at samarbejde med os, så sørger vi samtidig for alt, der hedder HR, jura, løn og administration – så bliver det ikke meget nemmere.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din samarbejdspartner:

  • Vi tilbyder akut vikardækning fra dag-til-dag
  • Vi tager os af registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Vores interne jurister sørger for, at alle overenskomster og lovgivninger overholdes

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har din kommende barselsvikar parat

Det kan være svært at finde barselsvikar. Dertil kommer HR, jura og administration, hvilket også er tids- og ressourcekrævende. Adecco står for det hele, så I slipper for besværet og i stedet kan fokusere på jeres kernekompetencer. Vi har kontorer over hele landet, så uanset hvor I holder til, dækker vi jeres område.

Vi har også Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som står klar til at træde til, når muligheden byder sig. Puljen opdateres løbende, da vi konstant er på udkig efter nye kandidater, så vi er sikre på at kunne dække akutte vikarbehov. Vi tiltrækker bl.a. vores kandidater ved at tilbyde gode vilkår – eksempelvis udbetaler vi som et af de eneste i landet pension til alle.

For at sikre, at du får samme kvalitet hver gang, har vi lavet vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map (AQM). Vores Adecco Quality Map betyder, at vi gennemgår en række fastlagte processer, hvilket er med til at sikre kvaliteten for vores samarbejdspartnere såvel som for kandidaterne. AQM sikrer bl.a., at:

Adecco Quality Map sikrer bl.a., at:

  • Alle vores kandidater skal gennemgå den samme fastlagte proces
  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi gennemtjekker alle vores kandidaters referencer og CV’er
  • Alle kandidater har ren straffeattest
  • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse

 

Skal vi samarbejde om jeres næste barselsvikar?

Når den rigtige barselsvikar er fundet, er det vigtigt for os, at medarbejderen får skabt værdi for din virksomhed allerede fra første dag. For at det kan lykkes, kræver det, at vi finder en engageret medarbejder. Det sørger vi for ved at tilbyde gode vilkår, og som en af de eneste vikarbureauer i landet, tilbyder vi desuden pension til alle vores vikarer.

Du skal blot udfylde formularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. I er også velkommen til at læse mere om vores rekruttering af nye medarbejdere foregår.

Vælg brugerprofil