Spring menu over

Står I og mangler en bogholder i Aalborg? Det er der mange, der gør. Der er rift om de dygtige bogholdere i Aalborg og resten af Nordjylland. For at kunne følge med i den stigende efterspørgsel, har vi ”snydt lidt hjemmefra”. Vi har nemlig opbygget en talentpulje af dygtige og erfarne bogholdere i Aalborg – faktisk både kreditor, debitor og andre kandidater i regnskabsfunktioner. Med 30 års erfaring med rekruttering af bogholdere, vores pulje af kandidater og målrettede annoncering, kan vi hjælpe. Vi står altid til rådighed på vores lokale kontor i Aalborg, når bogholdere søges. Vikariater, projekt- og fastansættelser.

Hvorfor vælge os som samarbejdspartner?

  • I får match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Vi færdighedstester på kreditor/debitor
  • Vi står for det besværlige: Jura, HR, administration, interviews, referencer, mm.
  • Vores pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering hjælper med at tiltrække de dygtigste bogholdere i Aalborg og Nordjylland

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Alle typer bogholdere i Aalborg

Når vi siger, at vi kan hjælpe jer med at finde alle typer bogholdere i Aalborg, så mener vi det. Adecco er din ærlige samarbejdspartner, når I søger en bogholder i Aalborg. Vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder den højst mulige kvalitet i vores rekrutteringer. Vi mener nemlig, at jeres næste medarbejder skal kunne skabe værdi allerede fra første arbejdsdag.

Vi tilbyder mange forskellige ansættelsestyper. Det kommer helt an på jeres behov:

  • Selvstændige, selvfakturerende bogholdere
  • Bogholdere ansat gennem os i vikariater til alle virksomhedsstørrelser
  • Projektansatte bogholdere, når der søges assistance til specifikke projekter
  • Også rekrutteringer til fastansættelse i alle regnskabsroller

Alt sammen med tilfredsheds- og matchgaranti. For en ansættelse er ikke bare en ansættelse. Det skal give mening for alle parter.

 

En bogholder i Aalborg med mere end kompetencer

Et match er ikke kun på kompetencer – det handler også om personlighed og virksomhedskultur. Derfor kommer vi og besøger jeres virksomhed som noget af det første. Dermed kan vi se hinanden i øjnene og vi kan få en fornemmelse for, hvordan virksomhedskulturen er ude i afdelingen.

Det er nemlig en del af vores helt egen kvalitetssikringsproces. Udover at aflægge jer et besøg i starten af samarbejdet, så evaluerer vi selvfølgelig også efter ansættelsen. Det sikrer, at alle er glade – både før, under og efter. Dertil tester vi alle bogholdere på debitor eller kreditor, så vi sikrer, at I får de rette kompetencer. Mens vi venter på de første testresultater, så tjekker vi også referencer og CV. Og vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt. Test, interviews og referencetjek er en del af vores kvalitetssikringsproces. Og en af grundende til, at vi tør at give både match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser.

Dertil tester vi alle bogholdere på debitor eller kreditor, så vi sikrer, at I får de rette kompetencer. Mens vi venter på de første testresultater, så tjekker vi også referencer og CV. Og vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt. Test, interviews og referencetjek er en del af vores kvalitetssikringsproces. Og en af grundende til, at vi tør at give både match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser.

 

Adecco er din vej til den rette bogholder i Aalborg

Hvis I vælger et samarbejde med Adecco, så kan I få lov til at fokusere på dét, der giver jeres virksomhed værdi. Så tager vi os af alt det besværlige som HR, jura, SKAT, overenskomster, ansættelser, samtaler og meget mere. Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe jer, næste gang I skal finde en bogholder i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland.

Men tøv ikke med at tage kontakt til os. Stik os et kald – eller udfyld formularen. Så kan vi tage en snak og du kan få et fuldstændig uforpligtende tilbud. Og så er du mere end velkommen tilbage, når du har tænkt over tingene.

Vi glæder os til at snakke med dig.

Vælg brugerprofil