Spring menu over

Med Try and Hire, kan du afprøve din nye medarbejder i et vikariat, inden du vælger at fastansætte kandidaten. Fejlansættelser er dyre og er ressourcekrævende. Prøv kandidaten af i op til 26 uger. Så kan I se, om vedkommende passer til jobbet og til jeres virksomhed. Vi tager os af alt det besværlige under jeres Try & hire forløb. Så I kan fokusere på, om vi har skabt det rette match.

Hvorfor skal du vælge Try & Hire hos Adecco?:

 • Du undgår dyre fejlansættelser
 • Vi står for alt det besværlige: Løn, jura, overenskomster, SKAT og administration
 • Afprøv kandidaten uden forpligtelser
 • I kan endda overtage kandidaten før den aftalte slutdato

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Try and Hire sikrer jeres virksomhed den rette medarbejder

Er du ikke helt sikker på, hvem du mangler? Eller er du i tvivl om, hvorvidt der er arbejdsopgaver nok til en ny medarbejder? Eller vil du bare gerne være sikker på, at den du ansætter er den korrekte til jobbet? Så lyder vores Try and Hire løsning som noget for jer.

Det er en tidskrævende proces at ansætte en ny medarbejder. At ansætte den forkerte medarbejder er både tidskrævende, frustrerende og meget, meget dyrt. Vi giver dig derfor muligheden for at lære din nye medarbejder at kende på vikarbasis – inden du vælger om personen er den rigtige til dig og din virksomhed. Du kan vælge at afprøve din nye medarbejder af i 13 uger (481 timer) eller 26 uger (962 timer), før det besluttes om kandidaten skal fastsættes.

Vi giver denne unikke mulighed, så både I og kandidaten kan se hinanden an – og vurdere om valget er det rigtige. Herefter kan i så gøre samarbejdet permanent.

Hvis I vælger vores Try & Hire løsning, får I dertil følgende fordele:

 • I kan starte forløbet med det samme – vi håndterer alt administrativt.
 • Forløbet kan i de fleste tilfælde afbrydes med dags varsel inden for de første tre måneder, hvis jeres behov ændrer sig eller I ikke er tilfredse.
 • Vikaren kan mod et overtagelsesgebyr fastansættes efter den aftalte Try & Hire periode.

Timeprisen for jeres vikar afhænger af stillingen og Try & Hire-forløbets varighed – jo kortere varighed, desto højere timepris.

 

Vi er eksperter i Try and Hire

Try and hire er til dem, hvor det kan være svært at finde de rigtige medarbejdere. Det har vi dog specialiseret os i. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som vi supplerer med vores store netværk og effektive annonceindsats, når vi skal have try and hire kandidater parat. Vi finder hurtigt og effektivt din nye medarbejder – og så får I tilmed lov til at afprøve dem i arbejde og i teamet, inden beslutningen tages, om I skal gøre samarbejdet permanent.

Vores konsulenter har et stort branchekendskab, de sætter sig ind i din virksomhed og finder det antal egnede kandidater, som du ønsker. Vi kommer ud og præsenterer kandidaterne for dig, men inden da har vi sørget for alle relevante interviews, screeninger, referencetjek og tests er gennemført. Det giver dig et korrekt billede af kandidaten. Skulle det vise sig, at I ikke er tilfredse med kandidaten i sidste ende – eller, at der måske ikke var brug for en ekstra medarbejder alligevel – så kan du med Try and Hire løsningen opsige samarbejdet. Eller selvfølgelig overtage din nye medarbejder efter forløbet er slut.

Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater sikrer vi også en hurtig opstart – samtidig med, at din virksomhed sparer mange tusinde kroner, som en forkert ansættelse kan komme til at koste jer. Med Adecco som din HR-partner, kan du få tryghed omkring dine medarbejderinvesteringer.

 

Vores Try and Hire proces

Vi bestræber os altid på, at du får den rette kandidat, når I prøver et try and hire forløb. Først og fremmest kommer vi ud i din virksomhed for at afdække try & hire opgaven – jeres behov, kultur og teams som medarbejderen skal indgå i. Når vi har fået afklaret jeres behov, finder vi de potentielle kandidater.

Jeres præsenteret kandidater vil have gennemgået vores screeningsprocesser. Når du vælger Try and hire gennem Adecco, er du sikret at:

 • Alle CV med referencer er tjekket igennem.
 • Vi har mødt alle kandidater ansigt-til-ansigt.
 • Alle kandidater får tjekket straffeattest.
 • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse.

Try & Hire løsningen og fastansættelse gennem Adecco gør, at du kan fokusere på din virksomheds kernekompetencer – så står vi for alt det praktiske omkring administration. Vi finder de rigtige kandidater til Try & Hire. Så kan du få lov til at se medarbejderen rigtigt an, og dermed slippe for dyre fejltagelser samtidig med, at du sparer tid og besvær.

Læn dig tilbage og få Danmarks bedste try and hire løsning. Alt du skal gøre er at udfylde formularen eller give os et kald – så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

I er også velkommen til at læs mere om, hvordan vores rekruttering foregår.

Vælg brugerprofil