Spring menu over

Søger du en Bogholder i Århus? Der er kamp om de dygtige bogholdere i Midtjylland. Derfor har vi fokuseret på at opbygge Jyllands største pulje af erfarne bogholdere. Så kan vi nemlig garantere dig den rette medarbejder, med erfaring i jeres systemer – både i vikariater og til rekrutteringer. På vores lokale kontor i Aarhus sidder vores konsulenter klar til at assistere dig, når behovet opstår. Landsdækkende service – lokale kontorer.

Hvorfor vælge Adecco som din HR-partner?

 • Vi giver match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
 • Vi færdighedstester på kreditor/debitor
 • Vi står for det besværlige: Jura, HR, administration, interviews, referencer, og meget mere
 • Vores pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering hjælper med at tiltrække de dygtigste bogholdere i Århus og Midtjylland

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har alle typer bogholdere i Århus

Når vi siger alle, så mener vi virkelig alle. Med os på sidelinjen får du en ærlig samarbejdspartner, når i skal bruge en bogholder i Århus. Vi sætter en ære i at tilbyde den højeste kvalitet – og en bogholder, der kan skabe værdi allerede fra første dag. Ligegyldigt om du søger en kreditor bogholder, debitor bogholder eller en helt tredje profil til regnskabsafdelingen.

Vi tilbyder:

 • Selvstændige, selvfakturerende bogholdere
 • Bogholdere ansat gennem os i vikariater til alle virksomhedsstørrelser
 • Projektansatte bogholdere, når der søges assistance til specifikke projekter
 • Også rekrutteringer til fastansættelse i alle regnskabsroller

Alt sammen med tilfredsheds- og matchgaranti. Så er du sikret mod dyre og besværlige fejlrekrutteringer.

 

Garanti på din bogholder i Århus

Vi giver garanti, fordi vi selvfølgelig ønsker, at skabe et match mellem vores kandidater og kunder, hvor alle parter er både glade og tilfredse. Men vi giver også garanti, fordi vi tror på vores processer. Vi har lavet vores egen kvalitetssikringsproces. Den skal være med til at sikre, at alt er som det skal være – og at I kun bliver præsenteret for relevante kandidater.

Processen betyder blandt andet, at:

 • Færdighedstestet på kreditor/debitor
 • Blevet screenet og mødt af vores konsulenter
 • Blevet tjekket på referencer og CV
 • Vi kommer ud og afdækker opgaven hos jer

Med tests, interviews og afdækning af opgaven hos jer, finder vi med garanti det rette match mellem kandidat og jeres behov. For akkurat med en stilling som bogholder, er det nødvendigt at have de rette kvalifikationer. Derfor må vi også matche jeres behov med kandidaternes kompetencer og erfaringer.

 

Fokusér på det, du er bedst til – så klarer vi resten

Når I samarbejder med Adecco, så kan I fokusere på jeres kernekompetencer. Dét, som i sidste ende skaber værdi for jeres firma. Imens gør vi det, vi er bedst til: At finde en bogholder i Århus eller Midtjylland til jer. Vores vikar- og rekrutteringskonsulenter står altid klar til at hjælpe, når I skal have udfyldt den tomme stol.

Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen eller give os et kald. Vores telefoner er åbne alle dage fra 06-24. Vælger du at udfylde formularen, ringer vi til dig, så hurtigt som overhovedet muligt. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vælg brugerprofil