Spring menu over

Søger du arbejdskraft, som kan varetage administrativ opgaver i stillinger som Bogholder, løn-/regnskabsassistent, taster/ordrebehandler eller lignende? Og har du svært ved at finde den helt rigtige kandidat til jobbet? Så kan vi hjælpe dig, uanset om det drejer sig om vikarer eller ansættelse af de helt rigtige faste medarbejdere. Vælg Adecco fordi:

  • Vi overholder alle overenskomster
  • Vi arbejder målrettet og strategisk med tiltrækning af kandidater
  • Vores gode vilkår tiltrækker de bedste kandidater – vi udbetaler f.eks. pension til vikarer

Vi kender udfordringerne og behovet i branchen, og er derfor i stand til at vejlede og guide dig igennem hele processen omkring ansættelsen. Møder du udfordringer, så er vi ved din side!

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Landsdækkende bogholderiservice - Lokale kontorer

Vi er til stede i hele Danmark. For at vi kan tiltrække de bedste administrative kandidater, kræver det, at vi er tæt på kandidater og virksomheder. Vi er landsdækkende, og servicerer til alle brancher og virksomhedstørrelser. Dertil har vi screenet markedet for kompetente profiler, som står klar til at udfylde den tomme stol hos jer.

Skal I fx bruge en bogholder, kan du kontakte en af vores afdelinger, hvor vores konsulenter sidder klar til at hjælpe med vikariater, projekt- og fastansættelser:

Bogholder København
Bogholder Århus
Bogholder Aalborg
Bogholder Odense
Bogholder Roskilde

 

Vi finder din administrative medarbejder

Med Adecco får du en samarbejdspartner til at ansætte den rigtige administrativ medarbejder inden for bogholderi, økonomi og regnskab. Vi kan guide og vejlede dig, så du får de mest kompetente medarbejdere, og som samtidig er i stand til at hjælpe dig videre, hvis du møder udforinger.

Sammenlignet med tidligere, kræver det i dag en anden form for jobannoncering, hvis man skal tiltrække de helt rigtige kandidater til ansættelse i vikarstillinger såvel som fastansættelser.

Vi arbejder målrettet og strategisk med tiltrækning af kandidater via bl.a. sociale medier, egne og andres digitale kanaler, tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner og online bannerkampagner. Vores erfaring er, at det er afgørende at være til stede der hvor kandidaterne er, for at kunne tiltrække de bedste og mest kompetente kandidater.

Vi tror også på, at hvis medarbejdere og vikarer har gode vilkår, så er vi i stand til at tiltrække og fastholde de bedste kandidater. Det er blandt andet derfor vi som et af de eneste vikarbureauer udbetaler pension til vikarer samt overholder overenskomster.

Jobprofiler med administrativ karakter, såsom bogholder, regnskabs-/lønassistent, indkøber, financial controller, ordrebehandler, taster etc., er et af vores fokusområder og en af de brancher vi har specialiseret os inden for gennem de sidste 30 år.

Så har vi tilmed lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, der skal være med til at sikre kvaliteten af vores services. Rent praktisk betyder det, at vi har underlagt os selv en række processer, som er med til at sikre høj kvalitet for vores samarbejdspartnere og kandidater. Helt konkret betyder Adecco Quality Map for dig, at alle kandidater skal igennem en bestemt type screeningsproces, hvilket betyder:

  • Alle kandidater møder vi face-to-face for at sikre det helt rigtige match ift. dine behov
  • Vi indhenter referencer på samtlige kandidater
  • Ren straffeattest er påkrævet

Med os på som samarbejdspartner får du en medspiller med et stort netværk, stærkt branchekendskab og evnen til hele tiden at tilpasse os markedet og optimere vores processer i forhold til at tiltrække de helt rigtige kandidater blandt såvel ledige som allerede ansatte.

Skal vi finde din administrativ medarbejder, så du kan koncentrere dig om din kernevirksomhed. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil