Spring menu over

Søger du en AML-medarbejder til din virksomhed? Så står vi klar til at hjælpe dig.


Leder I efter en AML-medarbejder (Anti-Money Laundry) eller hvidvaskmedarbejder til din virksomhed? Så lad os hjælpe dig, så vi hurtigt og effektivt kan finde den rette nye medarbejder til din virksomhed. Som specialister inden for bogholderi, økonomi og regnskab kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige kandidat til jobbet. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og servicerer i hele landet, så uanset placeringen på din virksomhed er du velkommen til at kontakte os.

Her er fire gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner, når I søger en AML-medarbejder:

 • Vores Adecco Quality Map er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
 • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Vi tjekker referencer hos alle kandidater
 • Vi står for registreringer og rapporteringer til SKAT

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvorfor vælge os til rekrutteringen af din kommende AML-medarbejder?

I mange virksomheder er det en udfordring at finde tid og ressourcer når der skal rekrutteres en AML-medarbejder (hvidvaskmedarbejder). Derfor kontakter de os og lader os stå for alt det besværlige, når de skal udvide medarbejderstaben. Vi servicerer hele landet både til vikariater samt projekt- og fastansættelser. Derudover står vi for HR, jura og administration – det bliver ikke nemmere!

Når vi kender dine behov til bunds, har vi mulighed for at dykke ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som er Danmarks største. Det gør, at vi med stor sandsynlighed allerede kender din virksomheds nye AML-medarbejder (Anti-Money Laundry), da vi har alle vores kandidater til face-to-face-samtaler. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så trækker vi på vores andre kanaler, der inkluderer vores egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Hos Adecco har vi en tro på, at de dygtigste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes gennem gode vilkår. Derfor sørger vi for altid at overholde alle overenskomster, og så tilbyder vi pension til alle vores vikarer som en af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Vælger du os som din samarbejdspartner får du tilmed følgende fordele:

 • Vi tjekker uddannelsespapirer, CV og referencer
 • Vi besøger dit firma for at få afdækket dit behov i dybden
 • Vores jurister garanterer, at alle gældende lovgivninger og overenskomster overholdes
 • Vi står med det fulde ansvar som arbejdsgiver
 • Vi står for registrering og rapportering til SKAT

Du sparer tid og ressourcer ved at bruge os som jeres samarbejdspartner, men det er ikke det eneste. Vi tilbyder nemlig også at være jeres ”trusted advisor”. Vi står således klar til at rådgive dig om, hvilken type kandidat der vil passer bedst til jeres behov og jeres unikke virksomhedskultur. Det gør vi ved indledningsvist at besøge jeres virksomhed for at afdække jeres behov. Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte nye AML-medarbejder eller hvidvaskmedarbejder til jeres virksomhed, hvad enten I har brug for at ansætte til et vikariat, et projekt eller en fast stilling.

Med vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map er I sikret høj kvalitet – hver gang. Adecco Quality Map betyder kort sagt, at vi gennemgår en række fastlagte processer, hver gang vi finder en ny medarbejder for en virksomhed. Det er med til at sikre høj kvalitet for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

 • Vores konsulenter tjekker op på kandidaternes CV og referencer
 • Alle kandidater har været til en samtale
 • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse

Vores mål er, at din AML-medarbejder tilfører værdi allerede fra første dag, og det kræver et godt match mellem kandidat og virksomhed. Derfor afdækker vi jeres behov og ønsker i dybden på et møde på jeres virksomhedsadresse som start på vores samarbejde. Når jeres nye AML-medarbejder er ansat, holder vi løbende samtaler for at sikre et fortsat godt samarbejde. Så Adecco er med dig før, under og efter ansættelsen.

Så I kan trygt lade Adecco klare det besværlige, når I søger en AML-medarbejder. Med os som samarbejdspartner sparer I tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad I søger, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil