Spring menu over

Søger du en financial controller til din virksomhed? Så står Adecco klar til at hjælpe dig

Vi kan hurtigt og effektivt kan finde den perfekte nye medarbejder til din virksomhed. Vi er specialister inden for bogholderi, økonomi og regnskab, så vi kan med garanti hjælpe dig med at finde den helt rigtige kandidat til jobbet. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og servicerer i hele landet, så uanset hvor din virksomhed har hjemme, er du velkommen til at kontakte os.

Her er fire gode grunde til at vælge os som din samarbejdspartner:

 • Vores kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
 • Vi tjekker referencer hos alle kandidater
 • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat
 • Vi står for alle registreringer og rapporteringer til SKAT

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og skaffer hurtigt din næste financial controller

I mange virksomheder er det en udfordring at finde tid og ressourcer til at finde den rette financial controller. Derfor kontakter de os og lader os stå for alt det besværlige, når de står foran at skulle rekruttere nye medarbejdere. Vi servicerer hele landet og ansætter både til vikariater samt projekt- og fastansættelser. Derudover står vi for HR, jura og administration – det bliver ikke nemmere!

Når vi kender dine behov til bunds, dykker vi ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater, som er Danmarks største. Det gør, at vi med stor sandsynlighed allerede kender din virksomheds nye financial controller, da vi har alle vores kandidater til face-to-face-samtaler. Hvis vi mod forventning ikke finder det rette match i vores database, så trækker vi på vores andre kandidatkanaler, der inkluderer vores egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Hos Adecco har vi en tro på, at de dygtigste og mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes gennem gode vilkår. Derfor sørger vi for altid at overholde alle overenskomster, og så tilbyder vi pension til alle vores vikarer som et af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Vælger du os som din samarbejdspartner får du tilmed følgende fordele:

 • Vi tjekker uddannelsespapirer, CV og referencer
 • Vi besøger dit firma for at få afdækket dit behov i dybden
 • Vores jurister garanterer, at alle gældende lovgivninger og overenskomster overholdes
 • Vi står med det fulde ansvar som arbejdsgiver
 • Vi står for registrering og rapportering til SKAT

Når vi rekrutterer din nye financial controller, er vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map (AQM), med til at sikre dig den højeste kvalitet. AQM betyder nemlig, at alle kandidater skal igennem de samme fastlagte processer, hvilket er med til at sikre kvaliteten af vores interne processer.

Adecco Quality Map betyder helt konkret, at:

 • Alle kandidater hentet i udlandet har opholds- og arbejdstilladelse
 • Vi møder alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
 • Vi tjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer
 • Alle kandidater har en ren straffeattest

Vi har et mål om, at din nye financial controller kan tilføre værdi til din virksomhed fra første arbejdsdag. Derfor hjælper vi jer ikke kun før og under, men også efter vi har fundet den rette profil. Det gør vi ved at afholde opfølgende samtaler løbende med jer og jeres nye financial controller for at sikre, at samarbejdet fungerer optimalt. Så Adecco er med dig før, under og efter forløbet.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad dit behov er. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil