Spring menu over

Søger du betonarbejdere til dit byggesite eller byggeplads? Lad os finde de medarbejdere, du har brug for til dit byggeprojekt. Vi er specialister i construction, byggeri og anlæg, så hvis du vil skyde genvej og hurtigt have ansat de helt rette jord- og betonarbejdere, så kontakt os i dag. Vi sørger for, at alle krav er opfyldt, så du kan fokusere på det, du er god til.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din HR-partner:

  • Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og Dansk Industri
  • Vi sørger for sko, hjelm, arbejdstøj og andet sikkerhedsudstyr
  • Vi står for registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Du får nye medarbejdere fra specialister inden for bygge og anlæg

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 86

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvorfor skal du vælge os til at rekruttere din næste betonarbejder?

Vi tilbyder hurtig og effektiv rekruttering af betonarbejdere, og det gælder, uanset om du søger en enkelt medarbejder, eller om du har brug for et helt sjak af dygtige og arbejdsivrige medarbejdere. Vi har mange års erfaring og stort branchekendskab, og så har vi arbejdskraft inden for industri, produktion samt bygge og anlæg i alle landsdele. Så uanset hvor du befinder dig i landet, så kan du trygt lade os om det besværlige og i stedet fokusere på det, der giver din virksomhed størst værdi.

Adecco har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, så vi finder hurtigt den rette betonarbejder, der matcher dit behov. Med os som samarbejdspartner får du tilmed følgende fordele:

  • Vi besøger dit firma, så vi får afdækket dit behov i dybden
  • Vi står med det fulde ansvar som arbejdsgiver
  • Vores egne jurister garanterer, at alle gældende lovgivninger og overenskomster overholdes
  • Vi tjekker uddannelsespapirer, CV og referencer
  • Vi står for registrering og rapportering til SKAT
  • Vi kommer på byggesitet hver uge og følger op, så samarbejdet fungerer, som det skal

Vi er til stede i alle landsdele, så uanset om der søges betonarbejdere i Aalborg, København, Odense, Hillerød eller Fredericia, så står vi klar til at løse opgaven.

Alle kunder hos Adecco Construction får tildelt en lokal kontaktperson, som er til stede på din betonarbejders første dag for at sikre en god opstart. Kontaktpersonen vil komme forbi byggesitet hver uge for løbende at følge op på den nye medarbejder. Du kan altid tage kontakt til din kontaktperson, hvis du skulle få brug for det.

Med Adecco i ryggen kan du fokusere fuldt ud på at færdiggøre dine projekter til tiden. Ved at bruge os som rekrutteringspartner undgår du samtidig flaskehalse, fordi du får mulighed for at skalere din medarbejderstab efter behov.

Vi ansætter gerne jord- og betonarbejdere til dit byggesite, men har du brug for andre faglige profiler til dit byggeprojekt, så hjælper vi også gerne med at finde de rette profiler. Vores internationale netværk, der går på tværs af 60 lande, giver os en unik mulighed for at tiltrække den mest velkvalificeret arbejdskraft til din byggeplads. Du skal ikke bekymre dig om hverken overenskomster eller administration; det klarer vi!

Slip for besværet og kontakt os i dag, og så finder vi en kompetent betonarbejder og andet personale til dig. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil