Spring menu over

Hvis du søger en teknisk designer, er Adecco parat til at finde den rette kandidat. Vi er nemlig specialister at ansætte kandidater inden for engineering og design, så vi finder hurtigt og nemt den tekniske designer eller 3D tegner, du søger. Derudover tilbyder vi at håndtere HR, jura og administration. Så slipper du for besværet!

Fire gode grunde til at bruge Adecco som din HR-partner:

  • Vores ISO 9001-certificering er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
  • Vi står for at overholde alle overenskomster
  • Vi kommer ud til din virksomhed for bedre at kunne forstå jeres ønsker og behov
  • Du får adgang til de bedste kandidater, fordi vi tiltrækker og fastholder de dygtigste ved at tilbyde gode vilkår og pensionsordninger

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din næste tekniske designer, og slip for alt det besværlige

En teknisk designer er ikke blot en svær stilling at besætte, men det er også ressourcekrævende. Men når du samarbejder med Adecco, klarer vi udfordringerne for dig. Vi finder ikke kun den helt rigtige tekniske designer, der matcher dine behov og ønsker, vi står også for HR, jura og administration. Vi servicerer hele landet både vikariater samt projekt- og fastansættelser. Det bliver ikke meget nemmere!

Indledningsvis kommer vi på besøg hos din virksomhed for at afdække jeres behov og krav til din nye ansat. Lige så snart vi har et indblik i, hvad I har brug for, dykker vi straks ned i vores pulje af prækvalificerede kandidater – Danmarks største. Hvis vi finder ud af, at det helt rette match ikke findes i vores database, så anvender vi andre kandidatkanaler:

  • Vi annoncerer på egne digitale kanaler
  • Vi annoncerer på andres digitale kanaler
  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier.

Derudover sørger vi for hele tiden at tiltrække de bedste kandidater til vores pulje ved eksempelvis at være synlige på relevante uddannelsesinstitutioner.

Vi tror på, at de mest engagerede og dygtigste kandidater tiltrækkes og fastholdes gennem gode vilkår. Derfor overholder vi alle overenskomster, og som et af de eneste vikarbureauer tilbyder vi pension til vores vikarer.

Søger du en international teknisk designer, løser vi også den opgave. Adecco Danmark er en del af The Adecco Group, hvilket tillader os at trække på et netværk på tværs af mere end 60 lande. Derfor er vi ikke begrænset til kun at kunne finde nationale kandidater til din virksomhed.

Du sparer tid og ressourcer ved at bruge os som jeres samarbejdspartner, men det er ikke det eneste. Vi tilbyder nemlig også at være jeres ”trusted advisor”. Vi står således klar til at rådgive dig om, hvilken type kandidat der vil passer bedst til jeres behov og jeres unikke virksomhedskultur. Det gør vi ved indledningsvist at besøge jeres virksomhed for at afdække jeres behov. Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte nye tekniske designer eller 3D tegner til jeres virksomhed, hvad enten I har brug for at ansætte til et vikariat, et projekt eller en fast stilling.

Vores ISO 9001-certificering er din sikring for, at du får samme høje kvalitet – altid! Vi gennemgår en række nøje fastlagte processer, når vi finder kandidater, og det betyder blandt andet, at:

  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Udenlandske kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Vi har et mål om, at din nye tekniske designer kan tilføre værdi til din virksomhed fra første arbejdsdag. Vi hjælper jer dog ikke kun før og under, men også efter I har fået den nye medarbejder. Således afholder vi løbende opfølgende samtaler med jer og jeres tekniske designer for at sikre, at samarbejdet fungerer optimalt.

Lad Adecco stå for alt det besværlige. Kontakt os i dag ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil