Spring menu over

Chefkonsulent søges? Så tag fat i os. Vi kan hjælpe jer med at få fingrene i de bedste kandidater på markedet gennem vores store nationale- og internationale netværk, som giver os en kandidatportefølje ulig mange andres. Ved hjælp af gennemprøvede processer og dybdegående tests, kan vi garantere at finde den chefkonsulent, I søger.

Er par grunde til at vælge Adecco:

  • Vi lover tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Vi kan finde både chefkonsulenter, men også Senior Consultants eller lignende, indenfor de fleste brancher.
  • Vi har skræddersyede og gennemtestede processer, som sikrer jer mod dyre fejlansættelser
  • Vi benytter os af målrettet annoncering, så vi når ud til kandidaterne dér hvor de befinder sig.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 87

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Overlad rekrutteringen af en chefkonsulent til os

Når en chefkonsulent søges, kan det være en tidskrævende proces at rekruttere den helt rigtige. Det tager tid at sammenfatte jobopslag, gennemgå ansøgninger og cv’er, tjekke referencer, kalde til samtale og til sidst beslutte sig for, hvem der skal ansættes.

Ved at få hjælp til rekrutteringen, når en chefkonsulent søges, sikrer I jer en optimal rekrutteringsproces – og I garderer jer mod en dyr og tidskrævende fejlansættelse.

Når vi, gennem dialog med jer, har fastlagt hvilke kompetencer og personlighed, jeres nye chefkonsulent skal besidde, overtager vi arbejdet indtil vi har kandidater klar til jer. Vi har allerede forhåndsopbyggede talentpools af prækvalificerede kandidater, som vi gennemsøger. Ligeledes, laver vi målrettet annonceringer på vores egne – og andres kanaler og medieplatforme.
Vores arbejde stopper dog ikke her. I høje stillinger er det ikke altid, at kandidaterne kommer til os. Vi er derfor ikke blege for at prikke kompetente kandidater i branchen på skulderen, for at finde de bedst egnede kandidater til udvælgelse, når en chefkonsulent søges.

Når vi har udvalgt de mest kompetente kandidater, går vi videre i vores rekrutteringsproces:

  • Alle kandidater indkaldes til et uddybende, ansigt-til-ansigt interview
  • De gennemgår fagrelevante tests herunder personlighedstest og kognitive tests for at sikre, at de er kompatible med jeres behov og virksomhedskultur.
  • Vi indhenter deres referencer og tjekker op på deres CV

Når vi har fundet de kandidater, som opfylder jeres efterspurgte kriterier, præsenteres I for dem. Herefter er det op til jer, om I vil stå for resten af processen, eller fortsat ønsker at have os med på sidelinjen. Vi kan være behjælpelige med sparring og rådgivning under interviews og ved de efterfølgende forhandlinger med den udvalgte kandidat.

Vores ambition er at rekruttere den bedst tænkelige chefkonsulent. En konsulent, som beriger jeres virksomhed fra sekundet vedkommende træder ind ad døren. Vi er med hele vejen: Både før, under og efter, jeres chefkonsulent er fundet. Den opfølgende proces er en vigtig del af rekrutteringen, da den skaber tryghed hos alle parter.  

Med Adecco på sidelinjen kan du spare tid og ressourcer. Du slipper for al det tidskrævende og skal blot vælge mellem de bedste chefkonsulenter på markedet. Lad os hjælpe dig med at finde din næste medarbejder. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi ser frem til at høre fra dig! 

Vælg brugerprofil