Spring menu over

Søger du en bartender til bar, hotel eller restaurant? Vi finder hurtigt og effektivt de medarbejdere, du mangler

Søger du en bartender eller serveringsmedarbejder til at mixe og servere drinks, cocktails, vine, øl og snacks? Så kontakt Adecco, og lad os hjælpe dig! Vi har Danmarks absolut største pulje med prækvalificerede kandidater, som er klar til at springe til, når den rette mulighed byder sig – også akut!

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco som din rekrutteringspartner:

  • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage – helt frem til midnat
  • Vores kandidater inden for HoReCa, køkken og service har alle hygiejnebevis
  • Du er sikret dag til dag-service og akut dækning af dine vikarbehov
  • Vi har Danmarks største pulje med prækvalificerede kandidater

Vi er specialister i HoReCa-, køkken- og service-branchen, hvilket betyder, at vi har et stort kendskab til behovene i din branche. Det gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde den helt rette bartender til dig.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

 

Coop, Logo

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Vi hjælper dig med at ansætte bartendere – hurtigt og ubesværet

Vi har et stort branchekendskab og mange års erfaring inden for rekruttering af bartendere og andet servicepersonale til hotel-, restaurant-, cafébranchen, så du kan trygt kan overlade det hele til os. Før vi søger en bartender, som lever op til dine krav og ønsker, så tilbyder vi også at stå for alt det andet besværlige: nemlig administration, HR og jura.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov, så når du samarbejder med Adecco, indledes samarbejdet med, at vi besøger din virksomhed for at afdække dine konkrete behov helt i dybden. Leder du fx efter en bartender med en bartenderuddannelse eller tjeneruddannelse, eller foretrækker du en bartender uden formel uddannelse? I vores database med prækvalificerede kandidater har vi både faglærte og ufaglærte kandidater, og vi opdaterer hele tiden databasen med nye kandidater.

Som specialister inden for HoReCa-, køkken- og servicebranchen kender vi alt til din branches særlige vilkår og generelle behov, og det gør, at vores konsulenter er klar til at rådgive og vejlede dig under hele forløbet.

Vælger du os til at finde den rette bartender eller serveringsmedarbejder, så tilbyder vi dig:

  • Kandidater med hygiejnebevis og ren straffeattest
  • Løbende evaluering: Opfølgende besøg på arbejdspladsen for at sikre et fortsat godt samarbejde
  • Kundeservice alle ugens dag frem til midnat

Kvaliteten hos Adecco er i top. Det er du sikret gennem vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, som er en intern blåstempling af vores interne processer. Adecco Quality Map betyder, at vi gennemgår en række fastlagte processer, hver gang vi løser en opgave for en samarbejdspartner – til gavn for både dig som virksomhed og vores kandidater.

Kvaliteten sikres bl.a. ved at:

  • Kandidaternes CV’er og referencer bliver fulgt op på
  • Vores rekrutteringskonsulenter har samtaler med alle kandidater
  • Alle vores kandidater har ren straffeattest

Din virksomhed sparer tid og ressourcer, så læn dig tilbage, og lad os klare alt det besværlige. Du skal blot kontakte os og fortælle, hvad I har brug for, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil