Spring menu over

Søger du en oldfrue, rengøringsansvarlig eller rengøringschef til at varetage det daglige ansvar for rengøringen på dit hotel, restaurant eller lignende? Vi er specialister inden for HoReCa-, køkken- og servicebranchen og står klar til at finde den medarbejder, du søger. Med mange års HR-erfaring og Danmarks største pulje af prækvalificerede faglærte og ufaglærte kandidater finder vi den rette hurtigt, nemt og effektivt.

Vælg Adecco som din partner, og få adgang til:

  • Akut vikardækning – dag til dag-service
  • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Kundeservice alle ugens dage – helt frem til midnat
  • Kandidater med hygiejnebevis og ren straffeattest

Vi er specialiseret i jeres branche og har den ekspertise, der er påkrævet, når den helt rigtige oldfrue skal ansættes. Kontakt os, og fortæl om dine konkrete behov, og så finder vi en løsning.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 81

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvad siger vores kunder?

Salling, Logo

Coop, Logo

 

Dansk Supermarked A/S, Nonfoodlageret

Gennem de sidste 6 år har Adecco hjulpet os med, at få den rette vikarhjælp. Det drejer sig om både kort- og langvarige vikariater, som har understøttet de store produktionsudsving vi oplever i detailhandlen. På de største dage har Adecco leveret +100 vikarer per dag.

Ydermere har vi i samarbejde med Adecco sat højt fokus på arbejdsmiljøet og indført adskillige tiltag, bla. online sikkerhedstest inden vikaren starter hos os, hvilket har gjort, at arbejdsulykker, som involverer vikarer, nu er faldet til 0.
Seneste tiltag i samarbejdet er etablering af tabletløsning, som vil lette kontrolarbejdet til fælles bedste. Jeg kan varmt anbefale Adecco som samarbejdspartner når der er brug for vikarhjælp

– Henrik Nygaard, Planning Manager

Coop kantiner

Som kantinechef har jeg valgt at kun køre med en personalegruppe, der kun lige netop dækker det daglige behov i vores kantiner. Derfor er det vigtig, at jeg har en samarbejdspartner som Adecco, som kender mine behov og kan opfylde dem.

Jeg har arbejdet sammen med Adecco i mange år og er godt tilfreds med vores samarbejde.

– Kirsten Kristiansen, Kantinechef

Vi har den rette oldfrue parat til jeres virksomhed

Vi har mange års erfaring inden for HoReCa-, køkken- og servicebranchen, heriblandt rengøringspersonale såsom oldfruer, rengøringsledere og rengøringschefer. Hvis du fx søger en serviceminded oldfrue til fastansættelse eller et vikariat, som kan tilrettelægge og udføre den daglige rengøring og oprydning samt stå for indkøb af rengøringsartikler, så er det os, du skal kontakte. Vi finder hurtigt og ubesværet den profil, du søger – også hvis du har meget specifikke krav. Vi tilbyder samtidigt at stå for jura, HR og administration.

Med os som samarbejdspartner er du sikret de bedste kandidater. Vi tiltrækker og fastholder de bedste ved at tilbyde pension til alle vores vikarer som et af de eneste vikarbureauer i Danmark. Vores pulje med prækvalificerede kandidater bliver hele tiden opdateret med nye faglærte og ufaglærte kandidater, så vi har mulighed for at tilbyde vores kunder lige netop den medarbejder, de leder efter. Hvis vi ikke finder din oldfrue i vores eksisterende database, så finder vi hurtigt den rette ved at annoncere målrettet på:

  • Sociale medier
  • Egne digitale kanaler
  • Andres digitale kanaler

Fordi vi altid tager udgangspunkt i vores kunders konkrete behov, starter vores samarbejde dog med, at du får besøg af vores konsulenter. De vil på et møde på jeres arbejdsplads afdække, hvilke kompetencer og erfaringer I efterspørger hos jeres oldfrue eller rengøringsansvarlig. Din rekrutteringskonsulent er specialiseret i din branche og kan således rådgive og vejlede dig i forbindelse med vurderingen og udvælgelsen af din oldfrue til dit hotel, restaurant, konferencelokale mv.

Hvis du vælger os som din partner tilbyder vi dig blandt andet følgende:

  • Kundeservice alle ugens dage – helt frem til midnat
  • At alle kandidater har hygiejnebevis og ren straffeattest
  • Danmarks største pulje af prækvalificerede faglærte og ufaglærte kandidater

Med os i ryggen er du desuden sikret høj serviceniveau. Vi har endda lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, hvilket er din sikring for, at vores interne processer er af højeste standard. Helt konkret betyder Adecco Quality Map, at vi gennemgår en række fastlagte kvalitetssikrede processer, når vi finder din oldfrue. Eksempelvis sørger for vi altid at møde vores kandidater ansigt-til-ansigt og tjekke op på kandidaternes CV’er og referencer.

Slip for al besværet i forbindelse med din personalemangel. Vi finder hurtigt og effektivt den rette nye medarbejder til dit behov – til både fastansættelse og dag-til-dag vikardækning. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil