Spring menu over

Søger du en erfaren logistikchef – og har du svært ved at finde den helt rette medarbejder til stillingen? Så kan vi hjælpe dig! Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater og mange års erfaring inden for rekruttering af medarbejdere til lager-, industri-, produktions- og logistikbranchen. Uanset om du har brug for en logistikchef til et vikariat, en projektansættelse eller en fastansættelse, så klarer vi opgaven – hurtigt og ubesværet.

Her får du fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet hele vejen igennem
  • Vi stille høje krav til alle vores kandidater og tjekker deres CV’er og referencer
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække dit behov, så du får de helt rigtige kandidater tilbudt
  • Vi tilbyder kundeservice alle ugens dage frem til midnat

Vi har et stort branchekendskab, så ved at vælge Adecco får I en specialiseret samarbejdspartner, der forstår jeres branche fuldt ud og nemt kan sætte sig ind i jeres konkrete udfordringer.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde din logistikchef

Mange virksomheder finder det udfordrende at finde tid og ressourcer til at finde nye kandidater. Derfor kontakter de os og lader os om det besværlige. Vi sørger ikke blot for at finde den helt rigtige logistikchef til jer – hvad enten det drejer sig om et vikariat, en projekt- eller fastansættelse – vi tilbyder ligeledes at stå for alt, der hedder HR, jura og administration. Så bliver det ikke meget nemmere!

Gennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), som er en blåstempling af kvaliteten af vores arbejde. AQM er med til at sikre dig, at vores forløb er af højeste kvalitet, når vi rekrutterer din logistikchef. Helt konkret betyder Adecco Quality Map, at vi følger en række fastlagte processer, hver gang vi løser en opgave for en samarbejdspartner. For dig betyder det blandt andet, at:

  • Vi interviewer alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi gennemtjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer
  • Alle kandidater har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Når du vælger at samarbejde med os, får du indledningsvist besøg på din arbejdsplads af vores konsulenter, som vil afdække dine krav og behov til den nye logistikchef. På den måde sikrer vi, at du får de rigtige kandidater tilbudt, og at din nye medarbejder kan gå ind og gøre en forskel fra dag et. Efter ansættelsen følger konsulenterne løbende op, så samarbejdet fungerer optimalt.

Vores service er landsdækkende, så alt fra Odense, Viborg, København, Aalborg, Aarhus og Fredericia er dækket ind af vores kontorer landet over. Til større virksomheder tilbyder vi en Onsite Løsning, hvor I får tilknyttet jeres egen konsulent, der står for dag-til-dag dækning af jeres vikar- og/eller andre ansættelsesbehov.

Søger du derfor en kompetent logistikchef til din virksomhed, og har du lyst til at samarbejde med os, så kan du få et uforpligtende tilbud på din næste logistikchef ved at udfylde denne formular.

Vælg brugerprofil