Spring menu over

Søger du en operatør til fx maskinbetjening, maskinoptimering og proceskontrol? Adecco har mange års erfaring med at rekruttere industrioperatører, procesoperatører og driftoperatører til industribranchen, så vi løser hurtigt og effektivt opgaven for dig. Derudover står vi for alt, der hedder jura, HR og administration. Slip for alt det besværlige – kontakt os i dag!

Her får du fire grunde til at vælge Adecco som din HR-partner:

 • Du er sikker på, at alle overenskomster og al lovgivning på området overholdes
 • Du får besøg af vores eksperter, som vil afdække jeres ansættelsesbehov grundigt
 • Du er sikret høj kvalitet gennem vores Adecco Quality Map – hver gang
 • Du får adgang til de dygtigste kandidater, fordi vi tiltrækker og fastholder de bedste ved at tilbyde gode vilkår og pension.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os finde en operatør til dig – hurtigt og ubesværet

Med vores indgående branchekendskab samt nationale og internationale netværk tilbyder vi dygtige operatører til din virksomhed. Vi står klar til at imødekomme selv de mest specifikke behov og ønsker – hvad enten du har brug for en vikar, projekt- eller fastansat. Står du derfor og mangler en operatør, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Adecco har Danmarks største pulje med prækvalificerede kandidater, hvorfra vi lynhurtigt og ubesværet kan finde en ny operatør til dig, som opfylder dine krav og ønsker. Vi arbejder hele tiden på at tiltrække nye, kompetente kandidater til vores database ved at tilbyde gode vilkår. Blandt andet tilbyder vi pension til vores industrivikarer som et af de eneste vikarbureauer i Danmark.

Hvis vi ikke finder det rette match til dine behov i vores eksisterende pulje, finder vi din nye operatør, procesoperatør eller driftoperatør gennem:

 • annoncering på egne digitale kanaler
 • annoncering på andres digitale kanaler, eller
 • målrettet annoncering på sociale medier.

Rekruttering af operatører til udfordrende stillinger i industrien kan være udfordrende. Det kræver en masse ressourcer for jer som virksomhed at finde den rette medarbejder. Foruden selve forløbet kommer HR, jura og administrationsdelen. Adecco tilbyder at tage hånd om det hele – HR, jura og administration. Så kan I fokusere på jeres kernekompetencer. Med kontorer i alle kroge af landet betyder det ikke noget, hvor i landet I holder til; vi tilbyder landsdækkende service, lige fra Odense til Herning og fra København til Aalborg. Så lad os stå for at finde den operatør, I mangler.

Når du vælger Adecco som HR-partner, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du får ansat den rigtige medarbejder. Vi har nemlig lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, hvilket er din sikring for, at vores kvaliteten af vores processer i top. Hver gang vi hjælper en kunde følger vi fastlagte processer til gavn for jer som virksomhed og for kandidaten. Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

 • Vi møder alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
 • Alle udenlandske kandidater har opholds- og arbejdstilladelse
 • Vi tjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer
 • Alle kandidater har ren straffeattest

For at sætte os ind i jeres konkrete behov og ønsker indleder vi samarbejdet med jer med, at vi besøger jeres virksomhed. Dette skal være med til at sikre, at vi finder den helt rigtige operatør til jer, der ikke blot matcher jeres kompetenceønsker, men også passer ind i jeres unikke kultur på arbejdspladsen. Dette er vigtigt for, at vi kan indfri vores mål om, at jeres nye medarbejder tilfører værdi fra allerførste dag. Når jeres medarbejder er ansat, sørger vi endvidere for løbende at følge op, så vi sikrer det gode samarbejde. Vi hjælper jer således før, under og efter ansættelsen– uanset om I søger en operatør til et vikariat, en projektstilling eller en fastansættelse.

Står I og søger en kompetent operatør til jeres virksomhed, så tør ikke et sekund med at indhenter et tilbud ved at udfylde vores formularen.

Vælg brugerprofil