Spring menu over

Pedel søges? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har mere end 30 års erfaring og et stort branchekendskab. Ligeledes har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater både faglærte og ufaglærte. Det gør os i stand til at finde jeres nye pedel hurtigt og effektivt – uanset om der søges en fastansat eller dag-til-dag vikardækning. I slipper for at bøvle med det besværlige, det tager vi os at: HR, overenskomster, løn, SKAT og jura.

Dette er blot nogle af de fordele I får, hvis I vælger at samarbejde med Adecco:

  • Vi besøger jeres virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Akut vikardækning fra dag-til-dag
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem gode vilkår, pensionsordning og fokus på målrettede annonceringer
  • Vi sørger for, at al lovgivning og alle overenskomster er overholdt

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os om at finde jeres nye pedel

Det kan være svært at finde tid og ressourcer, når en pedel søges. Derudover er HR, jura og administration også tids- og ressourcekrævende. Vores stærke branchekendskab og erfaring betyder, at du trygt kan overlade opgaven til os. Vores pulje med faglærte og ufaglærte kandidater opdateres hele tiden. Så uanset hvordan jeres behov ser ud, kan vi let og hurtigt hjælpe jer med at finde den helt rigtige pedel.

Hvis man er i tvivl om, hvilken person, der passer bedst til jobbet - eller bare gerne vil se, om kandidaten har hænderne skruet ordentlig på, før man ansætter vedkommende, så har vi udviklet Try & Hire. Try & Hire er en uforpligtende måde at se en potentiel medarbejder an på vikarbasis – inden I vælger, om vedkommende skal fastansættes.

Hvis I vælger at samarbejde med os, så vil I hurtigt bemærke til, at vi prioriterer relationen til vores samarbejdspartnere højt. Vi er overbeviste om, at et godt samarbejde bygger på åben og personlig dialog. Af den grund, sender vi altid en brancheerfaren personalekonsulent ud til jer for at finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan dække jeres behov og afdække hvilke kompetencer, jeres nye pedel skal besidde.

Med os på sidelinjen får I:

  • Adgang til Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Kandidater, som alle er blevet mødt ansigt-til-ansigt og referencer, CV’er, straffeattest og opholdstilladelser er blevet gennemtjekket
  • Vi sørger for, at al lovgivning og alle overenskomster overholdes
  • Vi klarer lønnen, SKAT, jura, HR og meget mere…

Med Adecco som fleksibel samarbejdspartner kan I læne jer tilbage velvidende om, at I aldrig kommer til at mangle kompetent arbejdskraft. I kan planlægge og forudsige jeres bemandingsbehov digitalt således, at I ikke har en fastansat pedel gående i perioder, hvor der ikke er særlig meget arbejde.

Jeres tilknyttede personalekonsulent er også med til at sikre en god opstart for jeres nye pedel og tager løbende samtaler med jer og jeres pedel for at sikre, at samarbejdet fungerer optimalt for begge parter.

Det kan være en tids-og ressourcekrævende proces, når en pedel søges. Vi melder os på banen og tager os gerne af hele processen. Vi ønsker, at I har ro i maven og ved, at der aldrig mangles eller spildes hænder i jeres daglige drift.

Lad os hjælpe jer med at finde den rette pedel og løsning. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi glæder os til at samarbejde med jer.

Vælg brugerprofil