Spring menu over

Søger du en truckfører til din virksomhed? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring med rekruttering af bl.a. truckførere til lagerbygninger, lufthavne, havne, byggepladser og lignende. Med vores store branchekendskab samt Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige kandidater til din virksomhed. Uanset om du har brug for en eller flere medarbejdere, så kan vi som regel med kort varsel dække dit akutte ansættelsesbehov. Når vi finder din nye truckfører, sørger vi for at finde de kandidater, der passer bedst til jeres behov – og så sørger vi også for alt, der hedder HR, løn, administration og jura. Du får:

  • Akut dag-til-dag vikardækning
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet – hver gang
  • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Mulighed for at planlægge og forudsige dit bemandingsbehov digitalt

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder nemt en truckfører

Med os som din samarbejdspartner er du sikret en kvalificeret truckfører, uanset om du har brug for vikarer, projektansættelser eller fastansættelse. Desuden tilbyder vi et partnerskab, hvor du får mulighed for at justere efter udsving og behov. Og vi tager det fulde ansvar som arbejdsgiver for din nye medarbejder.

Når du lader Adecco stå for arbejdet, slipper du ikke blot for besværet ved selv at skulle finde de rigtige medarbejdere; du slipper også alt, der hedder HR, jura og administration – den klarer vi nemlig! Så kan du i stedet fokusere på det, du gør bedst. Vi bruger vores store branchekendskab samt nationale og internationale netværk til hurtigt og effektivt at finde en truckfører til din arbejdsplads.

Når vi rekrutterer din nye truckfører, er vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, med til at sikre dig, at vores service er af højeste kvalitet. Rent praktisk betyder det, at alle kandidater skal igennem de samme fastlagte processer, hvilket er med til at sikre kvaliteten af vores arbejde.

Adecco Quality Map betyder helt konkret, at:

  • Alle kandidater hentet i udlandet har opholds- og arbejdstilladelse
  • Vi møder alle vores kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi tjekker alle vores kandidaters CV’er og referencer
  • Alle kandidater har en ren straffeattest

Som en del af opstartsprocessen besøger vores konsulenter din virksomhed for at afdække dit behov helt i dybden, således at vi finder frem til de rigtige kandidater til dig. Når din nye truckfører er ansat, sørger vi desuden for at følge op løbende, så vi sikrer, at samarbejdet fungerer efter planen. Vores service er landsdækkende, så uanset placeringen af din arbejdsplads, dækker vores kontorer landet over dit område.

Søger du derfor en truckfører til din arbejdsplads, så kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde de bedste kandidater til opgaven. Med os som din samarbejdspartner slipper du for alt besværet, og samtidigt får du dækket dine behov.

Har du lyst til at høre mere, så udfyld formularen.

Vælg brugerprofil