Spring menu over

Mangler du en vicevært eller handyman til at servicere ejendomme? Så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette. Vi har 30 års erfaring og besidder et stort branchekendskab inden for industri, logistik og produktion, som gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde din nye vicevært. Vælger du at samarbejde med os, så sørger vi samtidig for alt, der hedder HR, jura, løn og administration.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din samarbejdspartner:

  • Vi tilbyder akut vikardækning fra dag-til-dag
  • Vi er medlem af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og Dansk Industri
  • Vi tager os af registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet i processen

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvorfor skal du vælge os til at finde din næste vicevært eller handyman?

Det kan være svært at finde tid og ressourcer til at finde den helt rette vicevært eller handyman. Derudover er HR, jura og administration også tids- og ressourcekrævende. Adecco står for det hele, så I slipper for al besværet. Vi har kontorer over hele landet og servicerer lige fra Aalborg til København og fra Odense til Herning, så uanset hvor I holder til, dækker vi jeres område.

Derudover har vi også Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som står klar til at træde til, når muligheden byder sig. Puljen opdateres hele tiden, fordi vi konstant er på udkig efter nye kandidater, så vi er sikre på at kunne dække akutte vikarbehov. Vi tiltrækker bl.a. vores kandidater ved at tilbyde gode vilkår – eksempelvis udbetaler vi som et af de eneste vikarbureauer i landet pension til alle vikarer.

Med vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, garanterer vi, at vores processer af højeste kvalitet. Adecco Quality Map er nemlig med til at verificere en række fastlagte processer, der skal være med til at garantere den samme høje kvalitet hver gang, både for vores kunder og kandidater.

Rent praktisk betyder Adecco Quality Map, at:

  • Alle vores kandidater skal gennemgå den samme fastlagte proces
  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Vi gennemtjekker alle vores kandidaters referencer og CV’er

Med Adecco som samarbejdspartner får I også mulighed for at planlægge og forudsige jeres bemandingsbehov digitalt, og i opstarten af vores samarbejde vil I få besøg af vores konsulenter, så vi bedre kan finde den helt rigtige vicevært til jer. Konsulenten skal derudover være med til at sikre en god opstart for din nye vicevært samt sørge for et fortsat godt samarbejde ved løbende at holde opfølgende samtaler med jer og jeres medarbejder.

Med Adecco på sidelinjen slipper du for alt besværet – vi står klar til at finde din næste vicevært eller handyman. Alt, du skal gøre, er at udfylde vores formular.

Vælg brugerprofil