Spring menu over

Søger du specialister eller IT supportere med de helt rigtige kvalifikationer inden for IT udvikling, drift, infrastruktur, samt projektledelse og forretning? Vores jobspecialister er vant til at løse den ofte svære opgave, det er at finde det helt rigtige match hos både større og mindre virksomheder.

4 gode grunde til at vælge os som samarbejdspartner:

  • Erhvervsmæssig og teoretisk erfaring fra IT området
  • Stort kendskab til generelle trends i markedet
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, garanterer høj kvalitetsproces
  • Et stort netværk af kvalificerede kandidater

Med os på sidelinjen kan du læne dig tilbage, mens vi finder kvalificerede IT-medarbejdere til din virksomhed. Vi kender udfordringerne – uanset hvilket kompetenceniveau du står og mangler.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 83

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Derfor får du den bedste løsning hos Adecco

Adecco hjælper dig med at finde de mest kompetente ledige IT specialister, hvad enten du søger efter vikarer på kort sigt eller det er projektledere, deltids- eller fastansatte der søges. Vi kender til udfordringerne og behovet i branchen, og er derfor i stand til at vejlede og guide dig igennem processen. Og møder du udfordringer er vi er ved din side hele vejen!

Vi er verdens største udbyder af vikar- og rekrutteringsløsninger. Vores store globale og nationale netværk af prækvalificerede kandidater giver dig en fleksibel løsning, som kan tilpasses dine behov og dit IT-team – hurtigt og korrekt på alle niveauer, finder vi de kandidater, der bedst matcher din virksomhed.

Dertil har vi endvidere lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, der skal sikre kvaliteten af vores processer. Rent praktisk betyder det, at vi gennemgår processer, som sikrer høj kvalitet for samarbejdspartnere. Processens hovedformål er at tiltrække og selektere kandidater, så vi kun tilbyder fagligt kompetente kandidater, som matcher jeres behov. Kvaliteten sikres ved, at:

  • Vi møder alle kandidater face-to-face
  • Vi indhenter og tjekker referencer
  • Alle kandidater har ren straffeattest
  • Kandidater skal have arbejds- og opholdstilladelse

Vi bruger avancerede søge-teknikker til at finde den rette medarbejder til din virksomhed – om du har brug for fastansættelser, projektstillinger, freelanceopgaver eller vikariater. Vores medarbejdere og konsulenter har erfaring og indsigt i IT-branchen, så du altid bliver mødt af en kompetent medarbejder, som forstår dit behov og kender de forskellige udfordringer, der er i de forskellige dele af en bred IT-branche.

Med os som samarbejdspartner kan du koncentrere dig om din virksomheds kerneopgaver, så står vi for at finde de IT-specialister der passer bedst til dine behov – hurtigt, præcist og effektivt.

Vi står klar til at løse din personalemangel, alt du skal gøre at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil