Spring menu over

Har du svært ved at finde en webudvikler til din virksomhed? Så står Adecco klar til at hjælpe! Vi hjælper dig, uanset hvilke krav du har til din nye it-medarbejders kompetencer. Vi er specialiseret inden for it-området til stillinger som webudvikler og webprogrammør, så hvis du søger en ny it-medarbejder, hjælper vi dig hurtigt og effektivt. Du skal bare tage kontakt til os og fortælle os, hvad du har brug for.

Her får du fire gode grunde til at samarbejde med os:

  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vi overholder alle overenskomster
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 83

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står for alt det besværlige og skaffer hurtigt din næste webudvikler

Det er ingen hemmelighed, at efterspørgslen på talentfulde it-medarbejdere, herunder webudviklere, er enorm i disse år. Webudviklere udfylder vigtige roller i de fleste virksomheder og organisationer, men udbuddet har svært ved at følge med efterspørgslen. Har du brug for en webudvikler, så står Adecco ikke desto mindre klar til at løse rekrutteringsopgaven. Vi arbejder fokuseret på at tiltrække de dygtigste it-kandidater, så vi kan opfylde vores kunders selv mest specifikke krav til drømmekandidatens faglige kompetencer. Uanset om du søger en webudvikler med erfaring inden for Python, C++, Java eller noget helt andet, så lad os hjælpe med at rekruttere den rigtige.

Din nye medarbejder ligger måske allerede og venter i vores store database med kandidater. Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til i en ny ansættelse. En af grundene til, at vi har Danmarks største pulje af kandidater, som allerede er forhåndsgodkendte, er, at vi tilbyder pension til vikarer som et af de eneste vikarbureauer i landet. Vi stiller store krav til vores kandidater, så vi er sikre på at kunne tilbyde de bedste medarbejdere til vores kunder, men til gengæld sørger vi for at tilbyde dem de bedst mulige vilkår. Vi tror på, at det er sådan de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes.

Vi sørger derudover for hele tiden at tiltrække nye dygtige it-kandidater ved at:

  • Annoncere målrettet på sociale medier
  • Annoncere på egne og andres digitale kanaler
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Foruden at vi rekrutterer din nye webudvikler, så står vi også for HR, jura og administration. Det frigiver en masse tid og ressourcer hos jer, som I kan bruge, hvor det gør størst gavn. Og med kontorer i alle kroge af Danmark betyder det ikke noget, hvor i landet I befinder jer; vi tilbyder vores service overalt, lige fra Odense til Aarhus og fra Næstved til Ikast. Så lad os finde jeres næste webudvikler.

Vi har tilmed lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, der skal være med til at sikre kvaliteten af vores services. Helt konkret betyder det, at vi gennemgår en række fastlagte processer, hver gang vi rekrutterer en ny medarbejder for en virksomhed. Det er med til at sikre kvaliteten for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder blandt andet, at:

  • vores rekrutteringskonsulenter indhenter referencer og tjekker op på CV’er
  • alle kandidater har været til en ansigt-til-ansigt samtale
  • alle udenlandske kandidater har gyldig opholds- og arbejdstilladelse

For at afdække jeres behov og ønsker til jeres nye webudvikler besøger vi jeres virksomhed. Det er vigtigt for os ikke kun at forstå, hvilke faglige kompetencer I er ude efter, men også hvilken virksomhedskultur kandidaten skal passe ind i. Vi ønsker nemlig, at jeres nye medarbejder kan tilføre værdi til virksomheden fra første dag. Vi vil løbende holde opfølgende samtaler med jer og medarbejderen for at sikre det gode samarbejde. Adecco er der nemlig for jer både før, under og efter rekrutteringen.

Så I kan trygt lade Adecco klare det besværlige. Med os som samarbejdspartner sparer I tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad I søger, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil