Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når en advokat, sagfører eller jurist søges. Vi er specialister i at rekruttere nye medarbejdere inden for kontor og administration, så vi kan hurtigt finde den advokat, sagfører eller jurist, du søger til din virksomhed. Uanset om du har brug for en advokat til et vikariat, projektansættelse eller en fastansættelse, så klarer vi opgaven. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi sørger for, at al lovgivning og alle overenskomster overholdes
  • Vores Adecco Quality Map er din sikring for høj service
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi står parat med den rigtige advokat

Vi tilbyder vi landsdækkende service, så uanset om din virksomhed ligger i København, Aarhus, Vordingborg eller Viborg, og både vikar, projekt- og fastansættelser.

Vi har Danmarks største pulje med prækvalificerede kandidater, hvor din nye advokat måske ligger og venter på, at du tager kontakt til os. Vi har altid stor fokus på at tiltrække de bedste, mest kompetente og engagerede advokater til advokatkontorer og større virksomheder, og vi tror på, at disse tiltrækkes og fastholdes gennem gode vilkår. Derfor overholder vi alle overenskomster og tilbyder som et af de eneste vikarbureauer pension til vores vikarer.

Derudover arbejder vi hele tiden på at øge vores database med velkvalificerede kandidater. Måden, vi gør det på, er ved at være synlige, der hvor kandidaterne er. Dette gør vi ved at:

  • Annoncere på andres samt egne digitale kanaler
  • Være til stede på relevante uddannelsesinstitutioner, og
  • Annoncere på sociale medier.

Vælger du os som din samarbejdspartner, er du altid sikret den samme høje kvalitet. Kvaliteten af vores arbejde er nemlig sikret gennem vores helt egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, som sørger for, at vi gennemgår en række fastlagte processer. Dette kvalitetssikrer vores arbejde til gavn for både jeres virksomhed og jeres nye advokat, sagfører eller jurist.

Helt konkret betyder det at:

  • Vi afholder ansigt-til-ansigt samtaler med alle vores kandidater
  • Vi indhenter referencer og tjekker op på CV’er
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

For at sikre, at vi finder den rette advokat eller jurist til jeres virksomhed, besøger vi indledningsvist jeres virksomhed for at få afdækket jeres behov. Måske søger I en advokat med speciale i ansættelsesret, arbejdsret eller noget helt tredje. Men det et ikke nok, at kandidatens faglighed er på plads – kandidaten skal også passe godt ind i jeres virksomhedskultur. Det er afgørende for, at vi kan indfri vores mål om, at jeres nye advokat tilfører værdi til virksomheden allerede fra dag et.

Vi holder desuden løbende opfølgende samtaler med jer og jeres nye advokat for at sikre et godt samarbejde. I kan trygt regne med, at vi er der for jer før, under og efter processen.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer, så du kan fokusere på kerneopgaverne i din virksomhed. Så tag kontakt i dag, og fortæl os om dit ansættelsesbehov. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil