Spring menu over

Står din virksomhed og skal ansætte en ny HR-koordinator? Så kan vi hjælpe! Både jura og HR.Vi er verdens største HR-bureau. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan hjælpe jer med at ansætte nye kontormedarbejdere til stillinger som HR-koordinator, HR Manager, Talent Manager eller HR Business Partner. Vi finder den medarbejder, I netop står og mangler – til et vikariat, en projektansættelse eller en fastansættelse.

Der er mange gode grunde til at vælge Adecco som jeres partner.

Her får du fire:

  • Vi overholder al lovgivning og alle overenskomster
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres behov
  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Vi har et stort branchekendskab og mange års erfaring inden for området kontor og administration, så ved at vælge Adecco får I en specialiseret samarbejdspartner, der forstår branchen og nemt kan sætte sig ind i jeres behov.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Du får dækket din mangel på en HR-koordinator

Det kan være ressourcekrævende ansætte en HR-koordinator. Derfor tilbyder vi at stå for det hele - HR, jura og administration. Derved kan du fokusere på det, du og din virksomhed er bedst til. Med kontorer over hele det ganske land betyder det ikke noget, hvor i landet jeres virksomhed holder til; vi servicerer alle landsdele og vi tilbyder HR-koordinatorer til vikariater, projekt- og fastansættelser, og ingen opgave er for stor eller lille for os.

Hos Adecco har vi en overbevisning om, at de bedste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de bliver behandlet godt. Derfor tilbyder vi som et af de eneste vikarbureauer pension til alle vores vikarer. Vi sørger desuden for at tiltrække kandidater ved at være synlige, der hvor de befinder sig:

  • Vi annoncerer på sociale medier såsom Facebook
  • Vi annoncerer via egne og andres digitale kanaler
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Adecco har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, hvilket gør os i stand til hurtigt og effektivt at finde en HR-koordinator eller HR Manager, der matcher jeres behov. Det sparer jer for en masse tid og frigiver samtidig ressourcer, I kan bruge andetsteds. Ved at bruge os som partner får I samtidig muligheden for at få rådgivning og sparring, når I skal rekruttere medarbejdere til andre stillinger eller mangler sparring om ansættelser. Vi er en del af The Adecco Group og har et stærkt nationalt såvel som internationalt netværk at trække på.

For at sikre, at vi finder den rette HR-koordinator til jeres virksomhed, besøger vi indledningsvist jeres virksomhed for at afdække jeres udfordringer til fulde. Kandidaten skal naturligvis besidde de rette faglige kompetencer for at få succes i stillingen, men det er ligeledes vigtigt, at jeres HR-koordinator passer godt ind i virksomheden rent personlighedsmæssigt. Vores mål er, at HR-medarbejderen kan tilføre værdi allerede fra første dag, og det kræver et godt match mellem kandidat og virksomhed.

Med Adecco i ryggen får du mere tid til at fokusere på dine kernekompetencer. Du skal blot fortælle os, hvordan vi kan hjælpe dig, enten ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil