Spring menu over

Adecco står klar til at hjælpe, når en kommunikationschef søges til din virksomhed. Alt, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad du søger. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater, som er klar til at træde til, når den rigtige mulighed byder sig. Derudover står vi for alt, der hedder HR, jura og administration, så du slipper for at bruge tid og ressourcer på det.

Her får du fem gode grunde til at vælge Adecco:

 • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Vi overholder alle overenskomster og lovgivninger
 • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
 • Vores kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde
 • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem vores pensionsordninger og generelle gode vilkår samt vores fokus på målrettet annoncering

Vi har konsulenter, som er specialister i netop jeres branche, og det betyder, at vi hurtigt kan finde den kommunikationschef, der matcher jeres behov. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad dit behov er.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi har den rette kommunikationschef parat til din virksomhed

Vi stiller store krav til vores kandidater, så vi er sikre på at kunne tilbyde de bedste medarbejdere til vores kunder, men til gengæld sørger vi for at tilbyde dem de bedst mulige vilkår. Vi tror på, at det er sådan de bedste kandidater tiltrækkes og fastholdes. Derfor tilbyder vi som et af de eneste vikarbureauer i landet pension til alle vores vikarer. Vi arbejder hele tiden hårdt på at tiltrække nye dygtige kandidater til vores database, bl.a. ved at gøre følgende:

 • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
 • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
 • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Står I og skal ansætte til andre stillinger, tilbyder vi desuden rådgivning og sparring. Fordi vi er en del af The Adecco Group, har vi ikke blot et stærkt nationalt netværk i ryggen, men også et internationalt. Det betyder blandt andet, at vi har mulighed for at rådgive jer om tiltrækning af kandidater fra udlandet, såfremt I skulle være interesserede i dette.

Med vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, sikrer vi, at du får samme høje kvalitet - hver gang. Vi gennemgår nemlig en række fastlagte processer. Disse processer betyder blandt andet, at:

 • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
 • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
 • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Alle vores processer er optimeret med henblik på at finde den perfekte nye kommunikationschef til din virksomhed, hvad enten du har brug for en til et vikariat, en tidsbegrænset projektstilling eller en fast stilling. Vælger du at samarbejde med os, tilbyder vi ligeledes rådgivning om, hvilken type kandidat der vil passe bedst til dine behov og jeres unikke virksomhedskultur.

Når din nye kommunikationschef skal findes, besøger vi indledningsvist din virksomhed for at sikre, at vi finder en kandidat, som matcher jeres behov og ønsker. Skal din nye kommunikationschef være specialiseret i ekstern eller intern kommunikation? Eller måske begge? Vi har et klart mål om, at din kommunikationschef kan tilføre værdi til din virksomhed allerede fra dag et. For at sikre, at alles forventninger til samarbejdet bliver opfyldt, afholder vi løbende opfølgende samtaler med jer og jeres nye kommunikationschef. Således hjælper vi dig hele vejen igennem processen, både før, under og efter.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer. Alt, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle, hvad dit behov er. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil