Spring menu over

Søger du en koordinator til din virksomhed? Så lad os hjælpe dig! Vores ekspertise betyder, at vi nemt kan hjælpe dig med at finde en ny koordinator til din virksomhed. Uanset hvilken stilling I søger en ny medarbejder til, så står vi klar til at hjælpe - både til vikar, projektansaettelser og fastansættelser.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din HR-partner:

  • Vi sørger for, at alle overenskomster overholdes
  • Vi besøger din virksomhed for at afdække og forstå jeres krav, ønsker og behov
  • Vi har Danmarks største database med prækvalificerede kandidater
  • Vi tiltrækker og fastholder de mest kvalificerede kandidater gennem gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Få din næste koordinator her

Hvis du bruger Adecco som partner, er du sikret den bedste koordinator. Vi er af den klare overbevisning, at de dygtigste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de behandles godt. Som et af de eneste vikarbureauer i landet tilbyder vi derfor pension til alle vores vikarer. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, hvor de befinder sig:

  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
  • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

En af grundene til, at vi hurtigt og effektivt er i stand til at finde den koordinator, du har brug for, er, at vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Alle kandidater i vores database lever op til høje krav, således at kvaliteten er sikret.

Ved at anvende os, sparer vi dig for tid og ressourcer. Vi tilbyder nemlig at stå for hele forløbet, uanset om du søger en vikar, ønsker en projektansættelse eller vil have en ny fastansat. Vi kan endda tilbyde dag-til-dag vikardækning. Står I og skal ansætte til andre stillinger, tilbyder vi desuden rådgivning og sparring. Fordi vi er en del af The Adecco Group, har vi ikke blot et stærkt nationalt netværk i ryggen, men også et internationalt. Det betyder blandt andet, at vi har mulighed for at rådgive jer om tiltrækning af udenlandsk arbejdskraft, såfremt I har brug for det.

Gennem vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, sikrer vi, at du får samme høje kvalitet – hver gang! Vi gennemgår nemlig en række fastlagte processer. Adecco Quality Map er med til at sikre høj kvalitet for både vores samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet

Når jeres nye koordinator er ansat, holder vi løbende samtaler for at sikre et fortsat godt samarbejde, så vi er sikre på, at alles forventninger til samarbejdet bliver opfyldt. Så Adecco er med dig før, under og efter.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad dit behov er. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil