Spring menu over

Hvis du søger en sekretær, kan vi helt sikkert hjælpe dig. HR og jura kan være svært at overskue. Vi er specialister på office-området, og vi kan nemt jeres behov for en sekretær – i både små og store opgaver. Fire gode grunde til at vælge Adecco som jeres samarbejdspartner, når en sekretær søges:

 • Vi står for at overholde alle overenskomster
 • Vi tager ud til din virksomhed for at forstå jeres behov
 • Tiltrækning og fastholdelse af de bedste kandidater gennem vores gode vilkår, pensionsordninger og fokus på målrettet annoncering
 • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, garanterer høj kvalitet
  Vi sætter en stolthed i at levere kvalitet, og finde den rigtige sekretær til jer – hurtigt og effektivt. Vi forstår jeres behov og branche. Lad os hjælpe dig!

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder din næste sekretær

Vi har fokus på at behandle vores kandidater godt, for vi tror på, at sådan tiltrækkes og fastholdes de mest kompetente og engagerede kandidater – det er blandt andet derfor, at vi som et af de eneste i Danmark udbetaler pension til vores kandidater.
Derudover mener vi, at det er vigtigt at være til stede, der hvor kandidaterne befinder sig. Det er derfor vi:

 • Vi annoncerer på sociale medier
 • Der annonceres via egne og andres digitale kanaler
 • Og vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Med Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater fra ind- og udland kan vi hurtigt finde den rette medarbejder til din virksomhed – også når der søges sekretærer med mere specifikke kompetencer. Udover den tid du sparer ved at bruge os, så kan vores rekruttering give dig større værdi. Vi har et stort branchekendskab, et stærkt netværk og vi tilpasser os konstant markedet. På den måde sørger vi for at optimere vores processer og derved tiltrække de mest kvalificerede sekretærer. Vi står for den fulde proces ved tidsbegrænsede stillinger, vikar, projekt- og fastansættelser.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, giver dig vished om, at vi leverer kvalitet hver gang. Det betyder helt præcist, at vi gennemgår en række fastlagte processer, der i sidste ende sikrer den højeste kvalitet for vores kunder såvel som kandidater. Helt eksakt betyder Adecco Quality Map, at:

 • Vi har haft samtaler med alle kandidater
 • Kandidaterne har arbejds- og opholdstilladelse
 • Vi altid indhenter kandidaternes referencer og tjekker op på deres CV
 • Alle kandidater skal have ren straffeattest

Vi besøger din virksomhed for at afdække jeres behov. Dette sikrer, at vi finder den rette sekretær til dig. Din nye sekretær skal ikke kun opfylde de krav, du sætter til kompetencer, men også matche din virksomhed. Vores mål er, at din nye sekretær giver virksomheden værdi allerede fra første dag og fremadrettet. Det er også derfor, at vi holder opfølgende samtaler for at sikre et fortsat godt samarbejde mellem dig og din sekretær. Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen – både før, under og efter. Kontakt os, når en sekretær søges.

Du kan koncentrere dig om din virksomheds kernekompetencer – så står vi for alt det besværlige. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil