Spring menu over

Udviklingskonsulent søges? Hvis dette er tilfældet, så er du kommet til det helt rette sted. Vi er verdens største HR-bureau, og kan hjælpe med at finde en udviklingskonsulent til et vikariat, en projektansættelse eller en fastansættelse. Vi har mere end 30 års erfaring med rekruttering og servicerer hele landet. Med lokale kontorer i hele landet, er der altid en rekrutteringsekspert inden for rækkevidde, som kan sikre, at I ansætter den perfekte udviklingskonsulent – i første omgang.

Med os på sidelinjen får I:

  • En udviklingskonsulent, HR-udviklingskonsulent, HR-konsulent eller lignende, som har været igennem casetests, personlighedstests og kognitive test
  • En kandidat, som er et match på alle parametre
  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • Frihed til at fokusere på jeres kernekompetencer

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hav ro i maven og lad os rekruttere jeres næste udviklingskonsulent

At finde en medarbejder til sin virksomhed kan være en trættende og ressourcekrævende proces, som tager fokus væk fra jeres kernekompetencer. Vi ved, I gerne vil have den bedst mulige udviklingskonsulent, men samtidig bruge mindst muligt tid på at rekruttere vedkommende. Det er sjældent en succesfuld tilgang og kan ende med at blive utrolig dyrt.

Når en udviklingskonsulent søges, og du vil kvalitetssikre kandidaterne, kan det derfor være en god investering at trække på rekrutteringshjælp. Som specialister indenfor HR- og personaleløsninger har vi udviklet ekspertise og processer, som sikrer, at I får kandidater til samtale med det rigtige CV og som passer ind i virksomhedens værdisæt og kultur. Vi udvælger ikke kun kandidater på baggrund af kompetencer, men lige så meget ud fra deres personlighed. Hvis du spørger os, er et korrekt match, et match på alle parametre – og det kan vi hjælpe jer med.

Vi sørger for alt det besværlige og tidskrævende, hvilket indebærer:

  • Foranalyse – vi kommer ud til jer og afdækker jeres situation, behov og virksomhedskultur
  • Målrettede annonceringer, search og select – vi laver målrettede annonceringer på diverse platforme, prikker potentielle kandidater i eksisterende jobs på skulderen og udvælger de bedste kandidater
  • Afholdelse af ansigt-til-ansigt samtaler med tests (herunder casetests, personlighedstest og kognitive tests)
  • Ansættelse, evaluering og opfølgning

Vi har snydt lidt hjemmefra, og allerede fundet kvalificerede kandidater indenfor specifikke brancher og stillingsbetegnelser. De ligger bare og venter i vores løbende opdaterede Talent Pools. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise indenfor vikariater og rekruttering, kan vi hjælpe jer, når en udviklingskonsulent søges. Vi ved, at vi kan forkorte processen og opnå det bedst tænkelige resultat.

Når vi rekrutterer, indtager vi rollen som dobbeltambassadør. Vi tror på, at de mest engagerede kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt og tillidsfuldt. Samtidig sætter vi en ære i at være jeres ambassadør overfor kandidaterne, så de får et virkelighedstro indtryk af jeres virksomhed. Kandidaterne får at vide hvilke muligheder og udfordringer, der ligger i stillingen som udviklingskonsulent, så der ikke hersker tvivl om, hvilke succeskriterier og fremtidsmuligheder, de og I kan forvente.

Når en udviklingskonsulent søges, uanset om der er tale om en udviklingskonsulent på fuldtid, i en projektansættelse eller et vikariat, så gør vi alt for at finde en medarbejder, der er en god investering fra sekundet vedkommende træder ind ad døren. Vi er med hele vejen, både før, under og efter for at sikre at den rette kandidat bliver rekrutteret og at samarbejdet fungerer optimalt for begge parter på hele jeres ’rejse’ sammen.

Vi står klar til at hjælpe jer med at rekruttere jeres næste udviklingskonsulent. Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – det vil vi glæde os til!

Vælg brugerprofil