Spring menu over

Har I fundet den rette medarbejder, men mangler lønadministration? Oplever I ansættelsesstop, men er stadigvæk i ressourcemangel? Har I selv svært ved at overskue ting som SKAT, løn, feriepenge og overenskomster? Vi er specialister i rekruttering og ansættelser. Derfor tilbyder vi at ansætte og aflønne jeres medarbejder. Mens I nyder godt af medarbejderens kompetencer, står vi for alt det besværlige og alt det med småt.

Lønadministration er til jer, der:

  • Selv har fundet jeres medarbejder, men ikke kan ansætte og lønudbetale grundet fx ansættelsesstop
  • Vil have ekstern aflønning af freelancere eller konsulenter
  • Ønsker nem lønservice til projektansatte eller barselsvikariater
  • Er ramt på headcount og/eller har ansættelsesstop
  • Har danske ansatte bosiddende i Danmark, men ingen dansk afdeling (intet CVR nr.)

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80


Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Adeccos Lønadministration: Lad os om det besværlige

Ting som løn, SKAT og pension kan være en svær størrelse. Endnu sværere bliver det, hvis I ikke har tilknyttet de lønspecialister, som der ofte skal til for at finkæmme den jungle, som administrationen kan være. Dertil slipper I for det besværlige omkring ansættelsesforhold, overenskomster og lignende. Vi ansætter og aflønner jeres nye medarbejder. Så kan I fokusere på det, der giver jeres virksomhed værdi.

Måske I er ramt på jeres headcount. Oplever ansættelsesstop eller lignende. Det er her Adecco lønservice kommer til assistance.

Vores lønadministrations hovedfokus er, og vil altid være, ”First Time Right”. Det betyder kort sagt, at hvis vi står for lønadministration eller andre ydelser, så gør vi det ikke bare rigtigt – vi gør det rigtigt, første gang! Det sikrer vi blandt andet gennem vores lange erfaring med lønservice af personale. Desuden har vores længerevarende erfaringer som et af verdens største rekrutterings- og vikarbureauer givet os indsigt og kompetencer inden for de fleste brancher, områder og ansættelsesforhold i forhold til lønservice og ansættelsesmæssige forhold.

Hertil har vi endda lavet vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map . Den er lavet med udgangspunkt i eksisterende certificeringer, men med vores egen kvalitetssikringsproces, går vi skridtet videre. Vi kalder det selv en hel ny branchestandard. Det sikrer vores processer – som i sidste ende sikrer, at dine medarbejdere får de korrekte udbetalinger og ansættelsesmæssige forhold.

 

Hvorfor få hjælp til Lønadministration af eksterne medarbejdere?

Udover en tilknyttet konsulent, der kan give sparring og kender jeres virksomhed, så giver lønadministration gennem Adecco også følgende fordele:

  • Skræddersyet afvikling af lønadministration, som hurtigt og smertefrit kan ændres, hvis behovet skulle ændre sig.
  • I bliver mindre afhængige af interne ressourcer og får løn til tiden – hver gang. Hvilket betyder, at I heller ikke skal oplære en ny medarbejder til lønadministration, hvis der skulle ske organisationsændringer.
  • Afvikling af løn – også selvom I har sygdom eller ferie.
  • Bliv sikker på, at der er styr på alt – også det med småt. SKAT, overenskomster, ferielove, pension, sygeløn, g-dage og så videre.

 

Lad os stå for jeres lønadministration

Ligegyldigt hvilken størrelse eller type din virksomhed er, så står vi klar til at hjælpe med jeres lønninger og ansættelser. Vi bestræber os på at være den førende HR-partner – på både rekrutteringer, vikariater, projektansættelser og lønadministration. Vi tilbyder alt fra sparring og rådgivning - til fuldendte løsninger. Med Adecco på sidelinjen, er du sikret personale og lønservice til tiden. Så kan du koncentrere dig om din kernevirksomhed, mens dine medarbejdere får den korrekte ansættelse og løn til tiden.

Lyder vores lønadministrationsløsning som noget fra dig? Så udfyld formularen eller giv os et kald.

Vælg brugerprofil