Spring menu over

Søger du en velkvalificeret kemiingeniør til fremstilling af kemiske produkter? Så kan vi hjælpe dig med at finde de bedste kandidater inden for branchen. Vi har nemlig Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater samt mange års erfaring inden for rekruttering til pharma-, bio- og sciencebranchen. Så uanset om du har brug for en eller flere nye ansatte, så kan vi med kort varsel dække dine ansættelsesbehov og finde de kandidater, der passer bedst til dig og din virksomhed. Derudover sørger vi også for alt, der hedder HR, jura, løn og administration, så du kan spare tid og ressourcer og fokusere på din virksomheds kerneydelser- og kompetencer.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som dit rekrutteringsbureau:

  • Vi tilbyder akut vikardækning fra dag-til-dag
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer høj kvalitet hele vejen igennem
  • Vi er medlem af Dansk Erhverv
  • Vi står for alle registreringer og rapporteringer til SKAT

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Få den rette kemiingeniør

Adecco hjælper dig, uanset hvilke krav og ønsker du har til din kommende kemiingeniør, og uanset om du søger vikar eller fastansættelse. Vores internationale netværk giver os muligheden for at finde kompetente kemiingeniører fra udlandet, såfremt det bliver nødvendigt for at dække dine behov. Vi har kontorer over hele landet og servicerer lige fra Aarhus til København og fra Aalborg til Fredericia. Så uanset hvor i landet, I holder til, så finder vi den eller de kemiingeniører, I har brug for.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, er desuden med til altid at sikre høj kvalitet, da vores processer og procedurer er underlagt skrappe krav for at leve op til en høj standard. Kvaliteten er dermed sikret – til gavn for jeres virksomhed og kandidaterne.

Adecco Quality Map betyder blandt andet, at:

  • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt
  • Alle kandidater har opholds- og arbejdstilladelse, hvis de kommer fra udlandet
  • Vi tjekker op på alle vores kandidaters CV’er og referencer

Vi har Danmarks største database med prækvalificerede kandidater, og det gør det langt mere smart, end hvis du selv skal stå for at finde kemiingeniør. Derudover har vi et stort nationalt og internationalt netværk, der går på tværs af mere end 60 lande verden over samt et stort branchekendskab. Det giver os en unik mulighed for at tiltrække de dygtigste kemiingeniører, laboratorieassistenter og lignende til din virksomhed. Vi finder den rette, selv når kravene til erfaring og kompetencer er specifikke og høje. Derudover står vi for alt, der hedder HR, jura og administration. Det bliver ikke meget nemmere!

Med os som din partner slipper du for alt besværet. Du skal blot kontakte os via formularen.

Vælg brugerprofil