Spring menu over

Mangler du en laborant eller andet laboratoriepersonel? Vi kan tilbyde jer dygtige, engagerede og professionelle kandidater. Vi kan finde jeres næste laboranter til forskellige ansættelsesforhold – vikariater, projekt- og fastansættelser.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco:

  • Vi har erfaring fra dag-til-dag vikardækning til kommunale og regionale kunder
  • Vi tager os af alt, der hedder jura, HR og at overholde overenskomster
  • Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map

Vælger du Adecco som din samarbejdspartner får du en specialiseret medspiller, der med lang erfaring og et stort branchekendskab kan hjælpe jer med at navigere Medical- og Pharma området.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 82

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi finder din næste Laborant

Mangler du en laborant til eksempelvis at finde sammenhænge i store mængder data? Hjælpe med at fremstille lægemidler? Analysere indhold eller noget helt fjerde? Så kan vi hjælpe!

Det kan være svært at finde tid, ressourcer og overskud til at skulle ud og finde nye medarbejdere. Specielt i en tid, hvor det er svært at finde kvalificerede, ledige laboranter med helt specifikke kompetencer til medicinalindustrien, fødevareindustrien og den kemiske industri. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi er et internationalt vikarbureau, og vi har specialiseret os i en række områder, hvor vi har stor erfaring med hurtig og ubesværet search og ansættelse af jeres næste laboranter. Vi lader jer skyde genvej til de dygtigste laboranter samtidig med, at I spares for en masse besvær.

Danmarks stigende eksport fra medicinalindustrien har også givet en stigende efterspørgsel efter kandidater til stillinger såsom laboranter og laboratorieassistenter. Med den stigende efterspørgsel i branchen bliver det også endnu sværere at tiltrække de og fastholde de bedste og mest kompetente laborantkandidater. Derfor tiltrækker vi laboranter gennem tilstedeværelse på uddannelsesinstitutioner, sociale medier, andres og egne digitale kanaler. Ydermere tror vi på, at medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, hvis man behandler dem godt. Det er netop derfor, at vi overholder alle overenskomster og som et af de eneste i Danmark, så udbetaler vi også pension til vores vikarer.

Vi samarbejder med et stort spænd af forskellige virksomheder – lige fra store internationale virksomheder til små selvstændige firmaer. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vores service er landsdækkende, så alt fra Hillerød, Sønderborg, København, Aalborg, Aarhus, Rødby og Fredericia er dækket ind af vores kontorer landet over. Til større virksomheder tilbyder vi en Onsite Løsning, hvor I får tilknyttet jeres egen konsulent, der står for dag-til-dag dækning af jeres vikar- og/eller andre ansættelsesbehov.

Ligegyldig størrelse og placering af jeres virksomhed, garanteres I, gennem vores kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), samme høje kvalitet – i hver opgave. Helt specifikt betyder AQM, at vi gennemgår en række processer, som sikrer kvalitet for både samarbejdspartnere såvel som kandidater:

  • Alle kandidater har ren straffeattest
  • Vi indhenter referencer på alle kandidater
  • Kandidaterne har været til samtale med vores konsulenter
  • Og så har kandidaterne både arbejds- og opholdstilladelse, hvis de skulle komme fra udlandet.

Med Adecco som samarbejdspartner slipper du for det besværlige, og I kan koncentrere jer om det, der er jeres virksomheds kernekompetencer. Få et uforpligtende tilbud på din næste laborant ved at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil