Spring menu over

Skal du bruge en hjælpende hånd til at finde jeres næste kollega? Har I svært ved at finde ressourcerne til at kunne overskue en rekruttering? Så er du havnet det rigtige sted. Vi har specialiseret os at finde lige præcis de folk, vores kunder i Sønderjylland står og mangler. Når du lader os om det besværlige, får du effektive processer, specialister på området og en samarbejdspartner med over 30 års erfaring med rekruttering i Tønder. Vi servicerer de fleste brancher, på alle niveauer af organisationen – så behøver du kun at gå ét sted hen. 

Fire gode grunde til at vælge os som dit rekrutteringsbureau i Tønder: 

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser 
  • Århus’ største pulje af prækvalificerede kandidater 
  • Mere end 30 års erfaring med rekrutteringer af medarbejdere, ledere og specialister 
  •  Vi finder de rette kandidater til alle brancher og jobtitler 

Skal I bruge hjælp til en lokal vikar, kan vi også klare det med vores Vikarbureau Tønder. 

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 93

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Et alsidigt rekrutteringsbureau i Tønder og resten af Sønderjylland

Hvorfor gå flere steder hen, når man kan få det hele ét sted? Vi tilbyder en bred vifte af HR-ydelser, herunder rekrutteringer. I bestemmer selv, hvor meget af rekrutteringen, vi skal tage os af. Rådgivning og sparring – eller hele baduljen? 

Vores rekrutteringsbureau i Tønder har landsdækkende service og kontorer i hele Danmark. Vi tror dog ikke på, at man kan side 250 km væk fra sine kunder og kandidater – og finde, tiltrække og fastholde de rigtige mennesker.  

Vi står for hele rekrutteringsprocessen: kravprofil, annoncering, search, screening, interviews, referencer, tests, rådgivning, overenskomster, jura, HR, opfølgning og evaluering. Kort sagt: Alt det besværlige.  Så kan I bruge kræfterne på noget helt andet. 

Du får det hele – og du får også garanti for, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi tilbyder nemlig match- og tilfredshedsgaranti på alle ansættelser. 

 

Lad os stå for jeres rekruttering i Tønder

En rekruttering kan virke som en dyr sag. Men har du hørt om en fejlrekruttering? Se dét er dyrt. Lad os sikre dig mod fejlrekrutteringer. Få samtidig en ærlig samarbejdspartner, der har erfaringen, netværket og  specialisterne til at finde jeres næste kollega. 

Skal du have et helt uforpligtende tilbud på jeres næste rekruttering? Udfyld formularen og bliv kontaktet. Ellers kan du også selv ringe til os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe. 

Rekruttering med Adecco. Så bliver det ikke nemmere. 

Vi har endvidere kontorer i resten af Danmark. Så ligegyldigt, hvor du er – eller hvor du søger medarbejdere – står vi klar til at hjælpe. Vores rekrutteringsbureau har også kontorer i København, Aarhus og Odense.

Vælg brugerprofil