Spring menu over

Brand Manager søges? Så lad os hjælpe. Vi har mere end 30 års erfaring og et kæmpe nationalt- og internationalt netværk. Med skræddersyede processer og en dybdegående forståelse for markedet, ved vi, hvad der skal til for at tiltrække og finde de bedste kandidater på markedet. Det sparer jer en masse besvær og sikrer jer mod dyre fejlrekrutteringer.

Med Adecco på sidelinjen, får I:

  • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
  • En samarbejdspartner, som servicerer de fleste brancher og har en grundlæggende forståelse for markederne og de nyeste tendenser
  • Kandidater, som har været igennem dybdegående tests herunder casetests, personlighedstest og kognitive tests – det sikrer match på alle parametre
  • Headhunting, hvis de rette kandidater ikke allerede findes i vores løbende opdaterede Talent Pools

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste Brand Manager

Det kan være en stressende tid, når en Brand Manager søges. Vi ved, at Brand Manageren har det organiserede overblik i forbindelse med jeres markedsføring, salg og det overordnede markedsbillede. Især i forhold til, hvad der forbindes og associeres med jeres brand, produkter og ydelser. Man kan derfor fristes til at ville rekruttere en ny Brand Manager så hurtigt som muligt – men det kan være farligt.

Det er ikke nok at finde en Brand Manager hurtigt, man skal også være sikker på, at Brand Manageren har erfaring med jeres branche og har gode resultater bag sig. Det er en tids- og ressourcekrævende proces, der hurtigt kan ende i en dyr fejlrekruttering, hvis man springer over, hvor gærdet er lavest.

Af den grund, kan det være en god ide at alliere sig med en rekrutteringspartner. En partner, der giver jer luft til at fokusere på jeres kernekompetencer mens vi finder de bedste Brand Managers på markedet. Vi kan med garanti øge hastigheden på rekrutteringen, men uden at gå på kompromis med kvalitet og udvælgelsesprocessen.

Måden vi arbejder på, ser således ud:

  • En af vores rekrutteringskonsulenter, med speciale indenfor jeres specifikke branche, kommer ud til jer og sætter sig ind i jeres situation, behov og virksomhedskultur.
  • Vi leder efter kandidater i vores løbende opdaterede Talent Pools og laver målrettede annonceringer på vores egne sociale – og digitale platforme.
  • Vi tager fat i Brand Managers, som allerede er i arbejde, men passivt søger nye udfordringer.
  • Vi møder alle potentielle kandidater ansigt-til-ansigt og tager kandidaterne igennem dybdegående tests, herunder casetests, personlighedstests og kognitive tests.

Vi har vores egen kvalitetssikringsproces, vi kalder Adecco Quality Map (AQM). AQM er en række fastlagte processer, som sikrer, at I får den bedste rekrutteringsproces. I praksis betyder det, at når en Brand Manager søges, har alle vores kandidater været til et personligt møde med vores specialister og vi har indhentet referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer. Ligeledes er de blevet casetestet i de arbejdsopgaver, de skal udføre i stillingen og har været igennem personligheds- og kognitive tests.

Når vi rekrutterer, indtager vi rollen som dobbeltambassadør. Vi tror på, at de mest engagerede kandidater tiltrækkes og fastholdes, når de behandles godt og tillidsfuldt. Samtidig sætter vi en ære i at være jeres ambassadør overfor kandidaterne, så de får et virkelighedstro indtryk af jeres virksomhed. Kandidaterne får at vide, hvilke muligheder og udfordringer, der ligger i stillingen som Brand Manager, så der ikke hersker tvivl om, hvilke succeskriterier og fremtidsmuligheder, de og I kan forvente.

Når vi har udvalgt de kandidater, som vi mener matcher jeres behov og ønsker bedst, bliver I præsenteret for dem. Herefter er det op til jer, om I vil tage jer af den videre udvælgelsesproces, eller stadig ønsker vores assistance under interviews og ved de videre forhandlinger.

Det er ikke altid lige til, når en Brand Manager søges. Det kan dog blive markant nemmere, når I har en erfaren rekrutteringsekspert med på sidelinjen. Og vi står altid klar til at hjælpe! Ring til os, eller udfyld formularen ovenfor – vi glæder os til at hjælpe jer!

Vælg brugerprofil