Spring menu over

Søger du en dygtig marketingchef? Overlad rekrutteringen til os

Adecco står klar til at hjælpe, når en skarp marketingchef søges. Vi har konsulenter, som er specialister inden for salg og marketing, hvilket betyder, at vi nemt kan finde en marketingchef, der matcher jeres behov. Alt, du skal gøre, er kontakte os og fortælle, hvad du søger.

Her er fire gode grunde til at vælge os:

  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi overholder alle overenskomster og lovgivninger
  • Vi besøger din virksomhed for at forstå jeres konkrete behov
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for kvaliteten af vores arbejde

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 80

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Rekruttering af en marketingchef til din virksomhed

Mange virksomheder finder det udfordrende at finde tid og ressourcer til rekruttering, fx når de står over for at skulle rekruttere en kompetent marketingchef. Af den årsag kontakter de os og lader os stå for alt det besværlige. Vi tilbyder vores service til hele landet og ingen opgave er for lille eller stor for os.

Vi er af den klare overbevisning, at de dygtigste og mest eftertragtede kandidater tiltrækkes og fastholdes, hvis de behandles godt. Som et af de eneste vikarbureauer i landet tilbyder vi derfor pension til alle vores vikarer. Vi sørger derudover for at tiltrække de bedste kandidater ved at være til stede, hvor de befinder sig:

  • Vi annoncerer målrettet på sociale medier
  • Vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler
  • Vi er til stede på relevante uddannelsesinstitutioner

Med vores helt egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map (AQM), kan vi samtidig garantere den samme høje kvalitet. AQM betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele processen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en tårnhøj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater.

Adecco Quality Map betyder eksempelvis, at:

  • Alle kandidater har været til en samtale hos os
  • Kandidaternes CV og referencer bliver gennemtjekket
  • Alle kandidater har gyldig opholds- og arbejdstilladelse, hvis kandidaterne findes udenlands

Vi har et mål om, at din nye marketingchef kan tilføre værdi til din virksomhed fra første arbejdsdag. Derfor hjælper vi jer ikke kun før og under, men også efter. Det gør vi ved at afholde opfølgende samtaler løbende med jer og jeres nye marketingchef for at sikre, at samarbejdet fungerer optimalt.

Med Adecco som samarbejdspartner sparer du tid og ressourcer. Du skal blot kontakte os og fortælle os, hvad dit behov er. Du kan vælge at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil