Spring menu over

Søger du en socialrådgiver eller sagsbehandler? Så kan vi hurtigt finde den rigtige medarbejder til din kommune eller offentlige institution. Vi har mange års erfaring inden for social- og sundhedsbranchen, hvilket gør, at vi nemt kan finde den rette socialrådgiver til din institution. Vælger du at samarbejde med os, så sørger vi samtidig for alt, der hedder HR, jura, løn og administration – så bliver det ikke meget nemmere.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din samarbejdspartner:

  • Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Vi tager os af registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Vores egen kvalitetsproces, Adecco Quality Map, sikrer kvalitet i processen
  • Vi tilbyder håndtering af specialopgaver under sundheds- og serviceloven

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 84

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Hvorfor skal du vælge os til at finde din nye socialrådgiver?

Det kan være svært at finde den rigtige socialrådgiver. Derudover er HR, jura og administration også tids- og ressourcekrævende. Adecco står for det hele, så I slipper for besværet og i stedet kan fokusere på andre opgaver. Vi har kontorer over hele landet og servicerer lige fra København til Aalborg og fra Odense til Herning, så uanset hvor I holder til, dækker vi jeres område.

Vi har altid stor fokus på at tiltrække de dygtigste og mest kompetente kandidater. Derfor har vi Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater bestående af de dygtigste kandidater.

Vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map, er din sikring for, at du får samme høje kvalitet – hver gang! Vi gennemgår en række nøje fastlagte processer og det betyder blandt andet, at:

  • Vi indhenter alle kandidaters referencer og tjekker op på deres CV
  • Vores konsulenter har haft ansigt-til-ansigt-samtaler med alle kandidater
  • Vores kandidater har alle ren straffeattest

Med Adecco som samarbejdspartner får I også mulighed for at planlægge og forudsige jeres bemandingsbehov digitalt, og i opstarten af vores samarbejde vil I få besøg af vores konsulenter, så vi bedre kan finde den helt rigtige socialrådgiver til jer. Konsulenten skal derudover være med til at sikre en god opstart for din nye socialrådgiver samt sørge for et fortsat godt samarbejde ved løbende at holde opfølgende samtaler med jer og jeres medarbejder.

Med Adecco på sidelinjen slipper du for alt besværet – vi står klar til at finde din næste socialrådgiver. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil