Spring menu over

Har du brug for et vikarbureau i Aalborg, du kan stole på? Skal I bruge en eller flere vikarer? Så er du endt det rigtige sted. Vi tilbyder lokal vikarbemanding i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi er landsdækkende, men vi ønsker hele tiden at være tæt på vores kunder og kandidater. Sådan kan vi skabe det bedste match for begge parter. Ligegyldigt branche og din virksomheds størrelse, så har vi formegentlig allerede erfaringen og ekspertisen. Vi har nemlig Danmarks største pulje af vikarer klar til at træde til, hvor i står og mangler hænder. På Gasværksvej 30 ligger vores vikarbureau i Aalborg. Vi kan derfor være med hele vejen – både før, under og efter. Bemanding, opfølgning, løn, overenskomster og jura.

Fem gode grunde til at vælge os:

 • Matchgaranti på alle ansættelser
 • Nordjyllands største pulje af prækvalificerede kandidater
 • Mere end 30 års erfaring som HR-bureau
 • Vi har profiler til alle brancher og jobtitler
 • Alle kandidater har ren straffeattest og de rette certificeringer

Skal I bruge hjælp til en lokal fastansættelse, kan vi også klare det med vores rekrutteringsbureau Aalborg.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 95

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

30 års erfaring som vikarbureau i Aalborg

Hvordan kan vi garantere jer den rette vikar i Aalborg? Vi har Nordjyllands største kandidatpulje, og vi opdaterer den løbende med nye kandidater, så vi har de stærkeste profiler klar til jer. Når den rigtige medarbejder er fundet til din arbejdsplads, så er det vigtigt for os, at den nye medarbejder kan gå ind og skabe værdi fra første dag. For at det kan lade sig gøre, sørger vi for, at vores kandidater får gode vilkår. Vi tror nemlig på, at de mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de får en god behandling. Derfor giver vi eksempelvis alle vores vikarer pension, som et af eneste vikarbureauer i Aalborg.

Alle vikarer været igennem vores egen kvalitetssikringsproces. Det betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele ansættelsesprocessen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en høj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. Processen kan variere alt efter, hvilken type vikar, du søger, men overordnet set, har alle kandidater:

 • Været til samtale hos os ansigt til ansigt
 • CV og referencer er blevet gennemtjekket
 • Gennemgang af nødvendig certifikater alt efter branchen vikaren arbejder i

I er sikret den rette kandidat, som sikrer værdi fra første arbejdsdag. Skulle du være utilfreds med vores services, har du heldigvis match- og tilfredshedsgaranti. Så vi finder en ny vikar til opgaven uden ekstra beregning.

Hvorfor skal vi være jeres vikarbureau i Aalborg?

Vi er en af verdens største HR-partnere og vikarbureauer. Vi har sat fokus på vores vikarforretning. Vi servicerer de fleste brancher. Vi har en dybdegående erfaring med alle størrelser af virksomheder og opgaver. I Aalborg, i hele Nordjylland og i hele Danmark.

Vi tilbyder også:

 • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat. Vi står altid til rådighed
 • Tilfredshedsgaranti på alle ansættelser
 • Vi møder alle kandidater ansigt-til-ansigt, indhenter referencer, straffeattest og nødvendige certificeringer

Med os på sidelinjen, er du altid sikret en grundig og effektiv arbejdsindsats. Værdi fra første arbejdsdag. Overlad trygt det hele til os – så kan du fokusere på det, der giver jeres virksomhed værdi. Fortæl os, hvad og hvem du mangler i ovenstående formular. Så kontakter vi jer hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vælg brugerprofil