Spring menu over

Find de bedste lokale vikarer med vores vikarbureau i Odense. Vi tilbyder landsdækkende service. Men vi ønsker hele tiden at være tæt på vores kunder og kandidater i Odense og på Fyn. Det gør, at vi kan skabe det bedste match for jeres virksomhed. Uanset hvilken branche eller type vikar, I søger, har vi den rette kandidat klar. Vi har nemlig Danmarks største pulje af vikarer klar til at træde til, hvor og hvornår I står og mangler hjælp. Vi kan derfor være med hele vejen – både før, under og efter. Bemanding, opfølgning, løn, overenskomster og jura.

Fem gode grunde til at vælge os som jeres vikarbureau:

  • I får matchgaranti
  • Odenses største pulje af prækvalificerede kandidater
  • Mere end 30 års erfaring som HR-bureau
  • Vi har profiler til alle brancher og jobtitler
  • Alle vikarer har ren straffeattest og de rette certifikater

Skal I bruge hjælp til en lokal fastansættelse, kan vi også klare det med vores rekrutteringsbureau Odense.

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 92

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

30 års erfaring som vikarbureau i Odense

Med mere end 30 års erfaring som vikarbureau i Odense og resten af Fyn. Kan vi stå inde for, at vi finder den rigtige vikar til jer. Når vi skal finde jeres næste medarbejder, er der flere ting, der spiller ind. Vi skal først og fremmest være til stede, dér hvor kandidaten er – og hvor virksomheden befinder sig. Vi kender og forstår markedet. Og vores konsulenter forstår din branche og de forhold, I arbejder under.

På Fyn har vi i gennemsnit 100 vikarer ude om dagen. Det høje volumen gør, at vi er meget fleksible i forhold til jeres efterspørgsel, da vi konstant opdaterer vores pulje med erfarne kandidater til vikariater. Vi leverer dag-til-dag vikarservice og længere vikariater til mange forskellige virksomheder rundt omkring på Fyn. Er du f.eks. kunde hos os og får en morgensygemelding, kan vores vikarteam træde til med det samme. Så kan den daglige drift altid køre rundt hos jer.

Find den rette vikar i Odense

Hvordan kan vi garantere jer den rette vikar i Odense? Vi har Odense og Fyns største kandidatpulje, og vi opdaterer den løbende med nye kandidater. Så har vi altid de stærkeste profiler klar til din virksomhed. Når den rigtige medarbejder er fundet til jer, så er det vigtigt for os, at den nye medarbejder kan skabe værdi fra første dag. For at det kan lade sig gøre, sørger vi for, at vores kandidater får de bedste vilkår. Vi tror nemlig på, at de mest engagerede medarbejdere tiltrækkes og fastholdes, når de oplever, at de får en god behandling. Derfor tilbyder vi alle vores vikarer pension som et af eneste vikarbureauer i Odense.

Alle vikarer har været igennem vores egen kvalitetssikringsproces. Det betyder helt konkret, at vi overholder en lang række krav i forbindelse med hele ansættelsesprocessen. Vi gennemgår nogle faste processer, der er med til at sikre en høj kvalitet for både samarbejdspartnere og kandidater. Processen kan variere alt efter, hvilken type vikar I søger i Odense. Men overordnet set, har alle kandidater:

  • Været til samtale hos os ansigt-til-ansigt
  • CV og referencer er blevet gennemtjekket
  • Gennemgang af nødvendig certificeringer ud fra branchen, der ansættes til

I er sikret den rette kandidat, som sikrer værdi fra første arbejdsdag. Du får tilmed match- og tilfredshedsgaranti. Hvis du er utilfreds med vikaren, finder vi kvit og frit en ny.

Hvorfor skal I vælge os som jeres vikarbureau i Odense?

Vi er en af verdens største HR-partnere og vikarbureauer. Vi har sat fokus på vikardelen af vores forretning. Vi servicerer de fleste brancher og har en bred erfaring med alle størrelser af virksomheder og opgaver - i Odense, på hele Fyn og i hele Danmark.

Vi tilbyder endda kundeservice alle ugens dage frem til midnat – vi står altid til rådighed.

Med os på sidelinjen, er du altid sikret en grundig og effektiv service. Det giver i sidste ende værdi fra første arbejdsdag. Overlad trygt det hele til os – så kan du fokusere på jeres kernekompetencer. Fortæl os, hvad og hvem, du mangler i ovenstående formular. Så kontakter vi jer hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vælg brugerprofil