Spring menu over

Står du og søger en jernbinder til din virksomhed? Overlad det til os. Vi finder den rette nye medarbejder til dig hurtigt og nemt, uanset om du har brug for at ansætte en jernbinder til et projekt, et vikariat eller fast stilling.

Hvis du skal bruge en jernbinder til fx at opbygge et armeringsnet, så kontakt os og lad os stå for alt det besværlige, der følger med at finde den rette profil. Som en del af vores service hjælper vi dig igennem hele rekrutteringsprocessen – både før, under og efter. Samtidig tilbyder vi at stå for alt fra jura til HR og løn. Kort sagt sørger vi for alt det besværlige, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Når du vælger Adecco som din HR-partner, får du bl.a. følgende:

  • Kundeservice alle ugens dage frem til midnat
  • Tjek af referencer og ren straffeattest hos alle kandidater
  • Alle registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Vi har interne branchespecialister

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 86

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi sikrer dig den helt rigtige jernbinder med kompetencer og erfaringer

Vi har stor erfaring og branchekendskab, som gør, at vi lynhurtigt finder den jernbinder, du står og mangler. Adecco rekrutterer inden for alle grene af bygge- og anlægsområdet, produktionsområdet og industriområdet i alle dele af landet, så det betyder ikke noget, om din virksomhed skal bruge arbejdskraft i Vejle, Aarhus, København eller Hillerød. Med indgående branchekendskab og Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater finder vi nemt en jernbinder, der matcher dit ansættelsesbehov. Imens kan du fokusere på det, du er bedst til, og som giver din virksomhed størst værdi.

Med Adecco som samarbejdspartner får du samtidig følgende fordele:

  • Vi besøger din virksomhed for at sikre, at du får den helt rigtige jernbinder
  • Vi tjekker op på både CV og referencer
  • Vi sørger for al registrering og rapportering til SKAT
  • Vi har interne jurister, der garanterer, at lovgivning og overenskomster overholdes
  • Vi bærer det fulde ansvar som arbejdsgiver
  • Tæt opfølgning fra vores konsulenter

Ud over at vi er medlem af organisationerne Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og Dansk Industri, så har vi også lavet vores egen kvalitetssikringsproces, Adecco Quality Map. Dette er for at sikre, at vores processer altid er af den højeste kvalitet. Det betyder blandt andet, at din kommende jernbinder har været til samtale hos os, og at alle kandidaters referencer bliver tjekket.

Har du meget specifikke krav til din jernbinders faglige og personlige kvalifikationer? Uanset om det er tilfældet eller ej, så sørger vores specialister for at finde den rigtige profil, der matcher din virksomheds ønsker og behov. Vi har et bredt netværk at trække på, såvel som vi har en stor database fyldt med dygtige kandidater, som er klar til at springe til med det samme – som vikar, projektansat eller fastansat.

Lad Adecco være din samarbejdspartner, medspiller, og slip for alt det besværlige. Du skal blot udfylde formularen.

Vælg brugerprofil