Spring menu over

Søger du en rørlægger eller kloakmester til dit næste projekt? Så lad Adecco hjælpe dig med at finde den medarbejder, du har brug for. Vi er specialister på området construction, byggeri og anlæg, og vi har samtidigt Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Derfor kan vi hurtigt og nemt finde den rette rørlægger til din virksomhed.

Som din samarbejdspartner sørger vi endvidere for, at alle krav er opfyldt, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Her er fire gode grunde til at vælge Adecco som din rekrutteringspartner:

  • Vi er medlem af Dansk Erhverv, Dansk Byggeri og Dansk Industri
  • Vi står for registreringer og rapporteringer til SKAT
  • Vi har jobkonsulenter med speciale inden for bygge- og anlægsbranchen
  • Vores Adecco Quality Map sikrer jeres virksomhed høj kvalitet – hver gang

Kontaktformular til virksomheder

Hvem har din virksomhed brug for?

Tag en snak med os - helt uforpligtende

Ring til os på +45 38 38 70 86

Eller udfyld formularen herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Vi sikrer dig den helt rigtige rørlægger

Med 30 års erfaring inden for HR har vi oparbejdet et stort branchekendskab inden for en lang række brancher, herunder bygge og anlæg. Dette gør, at vi lynhurtigt kan finde den eller de rørlæggere, du søger. Vi rekrutterer inden for alle grene af bygge- og anlægsområdet, produktionsområdet og industriområdet i hele landet, så uanset hvor du søger arbejdskraft til, så kan du trygt lade os om det besværlige. Med indgående branchekendskab og Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater finder vi nemt finde den rørlægger, der matcher dit ansættelsesbehov.

Med Adecco som samarbejdspartner får du tilmeld følgende fordele:

  • Vi besøger dit firma, så vi får afdækket dit behov i dybden
  • Vi har interne jurister, der sikrer, at lovgivning og overenskomster overholdes
  • Vi tjekker op på både CV og referencer
  • Vi sørger for al registrering og rapportering til SKAT
  • Vi bærer det fulde ansvar som arbejdsgiver

Foruden at være medlem af Dansk Byggeri, Dansk Erhverv og Dansk Industri, så er vi også ISO 9001-certificerede. Dette er et kvalitetsstempel af vores processer og betyder blandt andet, at din kommende rørlægger har været til samtale hos os, og at alle kandidaters referencer bliver tjekket.

Som kunde hos Adecco Construction får du desuden tildelt en lokal kontaktperson, som er til stede på din rørlæggers første dag for at sikre en god opstart. Kontaktpersonen vil komme forbi din virksomhed hver uge for løbende at følge op på den nye medarbejder. Du kan altid tage kontakt til din kontaktperson, hvis du skulle få brug for det.

Mangler I andre faglige profiler til projekter, så hjælper vi også gerne med rekruttering. Vores internationale netværk, der går på tværs af 60 lande, giver os en unik mulighed for at tiltrække den mest velkvalificerede og specialiserede arbejdskraft til vores kunder. Du skal ikke bekymre dig om hverken overenskomster eller administration; det klarer vi!

Slip for besværet og kontakt os i dag, og så finder vi en kompetent rørlægger eller kloakmester til dig. Alt, du skal gøre, er at udfylde formularen.

Vælg brugerprofil