Spring menu over

Vi har udviklet vores helt egen prisberegner. Den er til dig, som ønsker en pris på din rekruttering af eksempelvis:

 • Nye medarbejdere (vi håndterer de fleste brancher og stillinger)
 • Ledere eller direktører
 • Specialiseret arbejdskraft (IT-specialister, projektansættelse, mm.)
 • Timepriser på vikarer (til de fleste brancher og stillinger)

Velkommen til en ny tid inden for rekruttering. Engang var det sådan, at man kun kunne få en pris på en rekruttering eller et vikariat ved at tale direkte med rekrutteringsbureauet. Den tid er omme. Det skal være nemt og overskueligt at se, hvor meget en rekruttering koster. Det skal være mindre besværligt.

I boksen ovenfor kan du indtaste en jobtitel, antal timer/periode. Så kan du hurtigt se, hvad en vikar koster – eller hvor meget en rekruttering koster. Vi har udvalgt de mest efterspurgte stillinger i vores prisberegner. Søger du eksempelvis prisen på en elektriker, kontorassistent, bogholder, kok, tømrer eller noget helt sjette? Så kan du hermed få prisen med det samme. Det gælder både vikariater og rekrutteringer. Hvis jeres behov har et større omfang, som beregneren ikke kan give en pris på, skal du blot udfylde formularen eller ringe til os. Så finder vi en pris, der passer til jeres behov og ønsker.

Herunder kan du læse mere om, hvilke faktorer, der har indflydelse på, hvad en rekruttering og en vikar koster.

 

Hvad koster en rekruttering?

En rekruttering kan hurtigt se dyr ud. Men det er der en helt særlig årsag til. Vi gør os umage. En rekruttering er dyr – men en fejlrekruttering er endnu dyrere! Derfor giver vi tilfredshedsgaranti. Så står I ikke med den bekymring.

Når prisen på en rekruttering skal beregnes, spiller der flere faktorer ind. Eksempelvis er der jeres behov og ønsker.

Når vi skal finde prisen på en rekruttering, stiller vi blandt andet disse spørgsmål:

 • Skal vi stå for hele processen eller assistere delvist?
 • Profilen: Hvad er jeres krav til faglige kompetencer?
 • Hvilken branche arbejder jeres virksomhed i?
 • Hvad er lønniveauet?
 • Hvornår skal I bruge medarbejderen?
 • Hvordan er udbuddet og efterspørgslen?
 • Hvor stor volumen af medarbejdere skal I bruge?

Vores rekrutteringer er ret fleksible. Ikke i forhold til kvalitet, men i forhold til processen. Vi kan varetage hele eller dele af processen. Du kan være med på sidelinjen, når du finder det relevant. Og vi sidder gerne med til de sidste samtaler og giver rådgivning til det endelige valg.

Den faglige profil af kandidaten, er en af de faktorer, der påvirker prisen mest. Søger I en assistent, sælger, bogholder, direktør, leder eller en IT-specialist? Ud fra stillingsbetegnelsen, kompetenceniveau og det generelle lønniveau, sætter vi en pris.

I nogle tilfælde er behovet for en eller flere medarbejdere akut. Skal I eksempelvis bruge en ny afdelingsleder, eller seks nye bogholdere – inden for to uger. Så kan vi skrue op for annoncer på de rette kanaler. Vores konsulenter prikker til kandidaterne direkte. Og scanner ligeledes vores nuværende pulje af prækvalificerede kandidater. Så frygt ej, hvis behovet er akut – vi finder en løsning sammen.

Skal i bruge flere medarbejdere ad gangen? Så er I det, vi kalder en ”Storkunde”. Det vil selvfølgelig have en positiv effekt på prisen af jeres rekruttering. Som en del af The Adecco Group har vi desuden et stort internationalt netværk. Med tilstedeværelse i mere en 60 lande, kan vi også finde internationale kandidater, hvis I ønsker.

beregn din pris – og lad os stå for alt det besværlige.

 

Hvad koster en vikar?

Når vi skal regne ud, hvad en vikar koster, er der også en række faktorer, der spiller ind. Hvad er kravet til vikarens faglige profil? Hvad er udbuddet og efterspørgslen? Og i hvilken volumen af vikarer ønsker I? Timeprisen på en vikar er baseret på arbejdsopgaver og kompetencer. Hos Adecco følger vi branchestandarder og jobtitlens overenskomst.

Dertil står vi for alt det besværlige i forhold til administration og sociale omkostninger. Det betyder, at vi klarer alt det lovpligtige og administrationen:

 • Pension, SKAT, ATP og fritvalgsordning
 • Løn under sygdom og barsel
 • Overenskomster for pågældende stilling og branche

Ydermere håndterer vi alt administration af dine vikarer: Lønkørsel, administration af, hvornår de skal arbejde og akut dag til dag vikardækning.

Vi har Danmarks største pulje af prækvalificerede kandidater. Det giver os en høj hastighed på løsningen af dine medarbejderbehov. Finder vi ikke de rette kandidater i vores egen pulje, bruger vi vores brede nationale og internationale netværk. Desuden er vi til stede der, hvor kandidaterne er – på skoler og uddannelsessteder. Samtidig med, at vi annoncerer på egne og andres digitale kanaler og sociale medier.

Vores fokus er, at dine vikarer og nye medarbejdere skal kunne skabe værdi – allerede fra første dag. Er I ikke tilfredse med vikaren, har I heldigvis tilfredshedsgaranti. Så er den bekymring ude af verden. Vi kommer og besøger din virksomhed, så vi kan få en idé om, hvad og hvem I skal bruge fremadrettet.

Det besværlige står vi for – så kan du fokusere på din virksomheds kernekompetencer. Lad os finde din nye medarbejder, vikar og/eller projektmedarbejder. Alt du skal gøre er at beregne din pris og udfylde formularen - eller ringe til os.

Vælg brugerprofil